Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhaba. Brave tarayıcısını kullanırken yaşadığım bir sorun için sizden yardım isteyeceğim. Sorunu açıklamak gerekirse Brave tarayıcısı üzerinde Spotify Web versiyonu çalıştırıldığında, belirli bir süre sonra sekme kendisini kapatıyor ve "Out of Memory" hatası veriyor, kapanıyor benim de sekmeyi yenilemem gerekiyor. Bu durumun oluşmaması için ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Az önce Spotify sekmesinin RAM kullanımına bakmak istedim imlecimi sekmenin üzerine götürünce gözlerime inanamadım. Tam olarak 10.4 GB RAM kullanımı vardı Görev Yöneticisi ile bu kullanıma baktım ve doğruladım, toplam kullanım 20GB olmuştu hemen Spotify web sekmesine tıkladım ve sekme tekrardan çöktü.

Tamam işte bellek sızıntısı oluyor, bunun sende olan RAM miktarı ile bir alakası yok ki. Uygulama kullandığı RAM'i geri işletim sistemine veremiyor ve sonuçta out of Memory hatası alıyorsun. Firefox'ta dene ya da tarayıcını güncelle. Neden ilk mesajında kabul etmedin ki bunu?
Out of Memory demek yetersiz hafıza demek RAM yukseltmeyi deneyebilirsin.

32 GB RAM kullanıyorum görev yöneticisinde durum böyle.
1721551755392.webp

Farklı tarayıcıda bu problem olmuyorsa sorun Brave kaynaklıdır. Bence yapmanız gereken ilk şey sorunun kaynağını bulmak.

Sorunu yaşayan benzer kişiler de bulunuyor örnekteki kullanıcı 5GB RAM miktarı kullanımları görmüş ben Spotify sekmesinde bu değerleri görmedim 1GB sınırını aşmıyor genellikle.