Merhaba, tarayici degistirmeyi dusunuyorum. Bu yuzden 3 tarayici arasında kaldım. Chrome asliskanlik nedeni ile birakamadigim bir tarayici. Opera'nin gorunusunu begeniyorum. Brave ise guvenlik acisindan iyi oldugunu duymustum. Sizce hangisi daha iyi?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?David Maritinez
Uzman
Tarayıcıda ne aradığına göre değişir, gizlilik arıyorsan Chrome ve Opera'nın yüzüne bakmayacaksın mesela
.
Merhaba, tarayici degistirmeyi dusunuyorum. Bu yuzden 3 tarayici arasında kaldım. Chrome asliskanlik nedeni ile birakamadigim bir tarayici. Opera'nin gorunusunu begeniyorum. Brave ise guvenlik acisindan iyi oldugunu duymustum. Sizce hangisi daha iyi?
Hepsini kullandım, ama Opera kadar hiç birinden keyif almadım. Brave'i telefonda kullanıyorum. Bilgisayarda kesinlikle Opera bence.
Operaya gectim ama cok abarti bana kalirsa ve diger tarayiclara gore yavas kaliyor. Brave deneyesim var.Tarayıcıda ne aradığına göre değişir, gizlilik arıyorsan Chrome ve Opera'nın yüzüne bakmayacaksın mesela.
Opera iyi de hocam degisik bir tarayici bir de yavas o nedenle biraz on yargiliyim su an operaya.Hepsini kullandım, ama Opera kadar hiç birinden keyif almadım. Brave'i telefonda kullanıyorum. Bilgisayarda kesinlikle Opera bence.
David Maritinez
Uzman
Gizlilik ve sadelik istiyorsan Brave, Firefox veya DuckDuckGo öneririm, Brave Chromium tabanlı ama Chromium'un modlanmış hali, kendileri veri toplamadıklarını iddia ediyor, Firefox Brave'e göre biraz daha güvenilir ama son zamanlarda garip şeyler deniyorlar, tarayıcıyı kurduktan sonra birkaç ayar yapmanız lazım, DuckDuckGo en güveniliri ama Türkçe arama sonuçları kötü.
Smmmhunter
Üstün
Bana Chrome en hızlı, sade ve göz yormayan olmayan gibi geliyor.
David Maritinez
Uzman
Opera direkt ele bence, Brave.
Egde de kullanasim var ya Brave kuracagim ya da Edge'e yonelecegim. Simdilik deneme amacli Brave kullanmayi dusunuyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
15.000 TL'ye kadar film izlemek için QHD veya UHD monitör tavsiyesi
- derindevlethikmet
-
-
-
-