Brave vs Opera vs Chrome

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

792

Uzman
İlk 1.000!
Makaleler
1
Merhaba, tarayici degistirmeyi dusunuyorum. Bu yuzden 3 tarayici arasında kaldım. Chrome asliskanlik nedeni ile birakamadigim bir tarayici. Opera'nin gorunusunu begeniyorum. Brave ise guvenlik acisindan iyi oldugunu duymustum. Sizce hangisi daha iyi?

Merhaba, tarayici degistirmeyi dusunuyorum. Bu yuzden 3 tarayici arasında kaldım. Chrome asliskanlik nedeni ile birakamadigim bir tarayici. Opera'nin gorunusunu begeniyorum. Brave ise guvenlik acisindan iyi oldugunu duymustum. Sizce hangisi daha iyi?

Hepsini kullandım, ama Opera kadar hiç birinden keyif almadım. Brave'i telefonda kullanıyorum. Bilgisayarda kesinlikle Opera bence.

Tarayıcıda ne aradığına göre değişir, gizlilik arıyorsan Chrome ve Opera'nın yüzüne bakmayacaksın mesela :D.
Operaya gectim ama cok abarti bana kalirsa ve diger tarayiclara gore yavas kaliyor. Brave deneyesim var.

Hepsini kullandım, ama Opera kadar hiç birinden keyif almadım. Brave'i telefonda kullanıyorum. Bilgisayarda kesinlikle Opera bence.
Opera iyi de hocam degisik bir tarayici bir de yavas o nedenle biraz on yargiliyim su an operaya.

Gizlilik ve sadelik istiyorsan Brave, Firefox veya DuckDuckGo öneririm, Brave Chromium tabanlı ama Chromium'un modlanmış hali, kendileri veri toplamadıklarını iddia ediyor, Firefox Brave'e göre biraz daha güvenilir ama son zamanlarda garip şeyler deniyorlar, tarayıcıyı kurduktan sonra birkaç ayar yapmanız lazım, DuckDuckGo en güveniliri ama Türkçe arama sonuçları kötü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geri
Yukarı Alt