Yer
Denizli, Türkiye
Sadece Brave'de oluyor.

Ekran görüntüsü 2025-04-03 154208.webp

Kayıt girdilerinde bir şeyler bozulmuş gibi duruyor. BCU ile kaldırırken ayrıca güvenli olmayan öğeleri gizle ayarını kapatıp, kontrol ederek Brave ait her şeyi kaldırın. Sonrasında Brave yönetici olarak bağlantıdaki çevrimdışı paketten yükleyin.

Veya uğraşıp Bitwarden vb. ilgili kayıt girdilerini bulmak gerekiyor. Ama bu da çok uğraştırıcı.

Bitwarden uzantı kodu. Kod her sistemde farklı oluyorsa, uzantı sayfasında geliştirici modu açınca gözükecektir. Bunu araştırıp, kod ile ilgili sonuçları silin. Hatta yerinizde olsam Brave kaldırdıktan sonra, Brave ait genel klasörleri de silmeyi denerdim.
Kod:
nngceckbapebfimnlniiiahkandclblb

2025-04-04_09-14_1.webp

Eklentiyi silin. Brave dilini ingilizce yapıp tekrar eklentiyi yükleyin. Sonrasında isterseniz brave dilini Türkçe yapın eklenti çalışıyor.

Eklentiyi silin. Brave dilini ingilizce yapıp tekrar eklentiyi yükleyin. Sonrasında isterseniz brave dilini Türkçe yapın eklenti çalışıyor.
Buna benzer konular açıldı. Galiba V3 geçişinde Chrome mağazası bazı sorunlar yaşıyor. Geçenlerde Edge'den Brave geçmiştim. Tekrar Edge dönerim diye Bitwarden yüklemeyi denedim hata verdi. Farklı bir eklenti verdim yine benzer hatayı verdi. Yani bu sorunun şimdilik bir çözümü yok gibi duruyor.

Bitwarden şu an benim Brave tarayıcımda çalışıyor. Ama bahsettiğim gibi yeniden yüklesem benzer sorunu yaşayabilirim gibi duruyor. Yani uzantı özelinde bir sorun değil.