Pisicik

Becerikli
Yer
Bursa
İyi akşamlar. Diğer tarayıcılarda hiçbir sorun yok ama Chromium tabanlı tarayıcı lazım olduğu için mecbur Brave kullanıyorum. Bazen hiçbir sebep yokken donuyor. Donduğu anda görev yöneticisine bakıyorum. RAM ve işlemci kullanımı %25'i geçmiyor. Yani donma sebebi farklı. GitHub'da Brave debloater gibi bir şey buldum fakat artık çalışmıyormuş. Buna benzer bir öneriniz var mı? Sistemim yeterli. IDM dışında eklenti kullanmıyorum. Brave'in kendi reklam engelleyicisini kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tarayici ayarlarinda donanim hizlandirma aciksa kapatmayi, kapaliysa acmayi dener misiniz?
Denedim hocam. Donanım hızlandırma ile tarayıcı üzerinden kullandığım Photopea gibi uygulamalar ve oyunlar var. Kapatınca kullanılamaz hale geliyorlar. Zaten bu özellik olmadan Brave kullanmanın bir mantığı kalmıyor.

MPO Fix uygulayın.

Bunu kapatmak bende ise yaramisti, ama sadece Brave degil komple tum Windows kilitleniyordu. Sadece mouse imleci oynuyordu. MPO kapatinca sorun tamamen ortadan kalkmisti. Kesinlikle denenmeli.

İyi akşamlar. Diğer tarayıcılarda hiçbir sorun yok ama Chromium tabanlı tarayıcı lazım olduğu için mecbur Brave kullanıyorum. Bazen hiçbir sebep yokken donuyor. Donduğu anda görev yöneticisine bakıyorum. RAM ve işlemci kullanımı %25'i geçmiyor. Yani donma sebebi farklı. GitHub'da Brave debloater gibi bir şey buldum fakat artık çalışmıyormuş. Buna benzer bir öneriniz var mı? Sistemim yeterli. IDM dışında eklenti kullanmıyorum. Brave'in kendi reklam engelleyicisini kullanıyorum.
WinUtil kullan. Onun içerisinde Brave Debloat var. Ben o şekilde kullanıyorum ama bunun sorununla ilgisi olduğunu sanmıyorum.

Hocam geçenlerde bende Chrome'da donma sorunu yaşadım. En son BIOS ayarlarını defaulte çektim diye iGPU açılmıştı eğer açıksa iGPU kapatın.

MPO Fix uygulayın.

Screenshot (5).webp

Hocam uyguladım ama yine oldu. Haxball'da test ederken bu şekilde dondu. Sadece tarayıcı donuyor. Sistem sorunsuz çalışmaya devam ediyor. Gördüğünüz gibi ping değeri güzel. FPS monitör 180 hz olduğu için maksimumda. Hiçbir problem yok yani. Buna rağmen olmadık zamanlarda donuyor. Nerede garip problem varsa beni bulur :D Şimdi komple Revo ile silip tekrar yükleyeceğim. Olmazsa Opera ve Vivaldi kullanırım. Brave forumunda da ayarlardan reset yapmamı ve silip yüklememi önermişler. Başka çözüm yok gibi. Herkese teşekkürler.

Eki Görüntüle 244917

Hocam uyguladım ama yine oldu. Haxball'da test ederken bu şekilde dondu. Sadece tarayıcı donuyor. Sistem sorunsuz çalışmaya devam ediyor. Gördüğünüz gibi ping değeri güzel. FPS monitör 180 hz olduğu için maksimumda. Hiçbir problem yok yani. Buna rağmen olmadık zamanlarda donuyor. Nerede garip problem varsa beni bulur :D Şimdi komple Revo ile silip tekrar yükleyeceğim. Olmazsa Opera ve Vivaldi kullanırım. Brave forumunda da ayarlardan reset yapmamı ve silip yüklememi önermişler. Başka çözüm yok gibi. Herkese teşekkürler.

Ücretsiz olarak HiBit Uninstaller tavsiye ederim.

Selamlar, bende de bu problem Windows 11 23h2 sürümünden sonra başladı chromium tabanlı tüm tarayıcılarda anlık donma problemi yaşıyorum sadece tarayıcı donuyor denemediğim yöntem kalmadı. bununla ilgili Reddit platformunda yüzlerce şikayet var