Detaylar
Kim cevapladı?JDownloader 2 kullan.
Mr. Anybody
Uzman
İndirdiğin site kısıtlıyordur büyük ihtimalle. Nexus'dan indiriyorsan premium olmadımı kısıtlıyor o. Brave'den indirdiğin her dosya mı bu hızda?
Chrome'da Chrome://flags adresine gidip paralel dowloanding enable yapıyordum Brave'de de Brave://flags olabilir.
Schwagos
Uzman
Chrome'da Chrome://flags adresine gidip paralel dowloanding enable yapıyordum Brave'de de Brave://flags olabilir.
Hocam o özelliği açmıştım zaten.
İndirdiğin site kısıtlıyordur büyük ihtimalle. Nexus'dan indiriyorsan premium olmadımı kısıtlıyor o. Brave'den indirdiğin her dosya mı bu hızda?
Hocam nexustan indiriyorum evet. Ama diğer sitelerde de aynı sanırsam bir bakayım.
Google Drive üzerinden yaptığım daha yüksek boyutlu bir Mod'da hız bu şekilde:
Mr. Anybody
Uzman
Diğer indirmeyi Nexus kısıtlıyormuş. Diğer sitelerden de daha hızlı indirme yapabilmek için bir download manager kullanabilirsin.
Schwagos
Uzman
Diğer indirmeyi nexus kısıtlıyormuş. Diğer sitelerden de daha hızlı indirme yapabilmek için bir download Manager kullanabilirsin.
Tamamdır hocam teşekkür ederim yardımlarınız için.
SpeedBeast34
Üstün
Arkadaşlar internetim 1000 Mbps. Oyunları falan çok hızlı indirebiliyorum ama tarayıcıda aşırı yavaş indirme yapıyorum neden böyle? Bunun çözümü var mı? RDR 2 için mod indirecektim, durum bu şekilde:
Eki Görüntüle 214808
Brave'de indirme hızı düşüyorsa çözüm secure DNS'i kapatıp Shields'i o sitede tamamen devre dışı bırakmak. Bu ikisini kapattığında indirme hızı normal seviyeye direkt döner.