MertAli213

Çalışkan
Arkadaşım bana Breaking Bad'in koskoca 9.5 puan alan dizinin overrated, çoğu kişinin bilmediği bir film olan 4.8 puanlık yaşamak için oyna diye bir filmin ise underrated olduğunu söylüyor. Haklı mı?

Breaking Bad hakkinda yapilan yorum cok bos beles. Begenmemek de populer oldugu icin o tarafi secmis.

Bütün Breaking Bad evrenini izlemiş birisi olarak yorumlayacağım. Breaking Bad, sadece Walter White'ın açısından anlatılan bir dizi. Bu yüzden evreni çok kısıtlı işlemişler, asıl arka plan hikayesi Better Call Saul'da işleniyor. Sorunuza gelecek olursam, kesinlikle overrated. 8 edecek bir dizi evet, baş yapıt olduğu da gerçek ancak 9.5 edecek bir dizi değil.

Arkadaşım bana Breaking Bad'in koskoca 9.5 puan alan dizinin overrated, çoğu kişinin bilmediği bir film olan 4.8 puanlık yaşamak için oyna diye bir filmin ise underrated olduğunu söylüyor. Haklı mı?

Evet kesinlikle abartılıyor. Tamam dizi güzel mi? Güzel ama bir yerden sonra acayip bayıyor. O ilk hevesini kaybediyor ve sıradan bir diziye dönüşüyor. Bir yerden sonra bırakmıştım ben spoiler vermeyeyim şimdi. Lakin çok abartılıyor.

Yani tamamen zevk meselesi. Bende daha çok fantastik seriler seviyorum. Braking Bad bana pek hitap etmiyor. O yüzden bende abartılmış diyorum. Sizlerde benim sevdiğim bir seriyi abartılmış bulabilirsiniz.