Babası değil, kendisi alışması gerek.Babanız alışsa çok daha iyi olur. Ben babamla TWD, Prison Break, Breaking Bad'i böyle bitirdim![]()
Detaylar
Kim cevapladı?Elma ısıran
Üstün
Uyuşturucu ile ilgili bir dizi izlemekten değil de tüm canlıların en birincil içgüdüsel ortak özelliği olan seksten mi utanıyorsun?
Bazı filmlerde gereksiz seks sahnesi var, hikayeye katkısı sıfır.Uyuşturucu ile ilgili bir dizi izlemekten değil de tüm canlıların en birincil içgüdüsel ortak özelliği olan seksten mi utanıyorsun?
Elma ısıran
Üstün
Breaking Bad pek çoğuna göre dünyanın en iyi dizisi. Varsa da Breaking Bad o dizilerden biri değil. Hikayeye katkısı olmayan hiçbir öğe yok bu dizide.Bazı filmlerde gereksiz seks sahnesi var, hikayeye katkısı sıfır.
Abartılmış dizi, neyse bu konuya girmeyeceğim. Var mı yok mu bilmiyorum fakat seks sahnelerini istemiyor olabilir normal.Breaking Bad pek çoğuna göre dünyanın en iyi dizisi. Varsa da Breaking Bad o dizilerden biri değil. Hikayeye katkısı olmayan hiçbir öğe yok bu dizide.
Elma ısıran
Üstün
Dünyanın %99’una hitap eden şey sana hitap etmiyor olabilir.Abartılmış dizi, neyse bu konuya girmeyeceğim. Var mı yok mu bilmiyorum fakat seks sahnelerini istemiyor olabilir normal.
Dünyanın %99'una hitap eden şey sana hitap etmiyor olabilir.
Olabilir.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Babanız alışsa çok daha iyi olur. Ben babamla TWD, Prison Break, Breaking Bad'i böyle bitirdim![]()
Babam cok sorun etmez ama ben yine de o sahneler esnasinda babamin yaninda olmak istemiyorum. Beraber izlemek olmaz. O yalniz izlese ben yalniz izlesem sorun yok ama beraber olunca hos olmaz.
ayrıca direkt sex sahnesi gösterilmiyor diye biliyorum![]()
Yine de beraber izlemek istemiyorum o kisimlari. Arabada bir sahne vardi ilk sezonda. Arabayi distan goruyorduk. Bir de yatakta vardi. Ilk bolumde de Jesse baskindan kacarken kadini ustsuz goruyorduk. Babam bir sey demiyecek olsa bile onun yaninda ben rahatsiz olurum.
O zaman evlerimizin duvarlari olmasin. Hayvanlar gibi sokaklarda yapalim.
Baban çıkıp da ooo napiyorlar ya ooo aboww yapacağını sanmıyorum, olgun bir adam olduğunu düşünüyorum babanın. Sonuçta kaç yaşında adam yani.
Yapmaz ama ben yine de acmis olmak istemem. O sahneleri az cok biliyorum. O bolumleri onceden bakip o kisimlarini keserim belki. Zaten toplasan 10 dk bile degildir koca dizide tamami.
Uyuşturucu ile ilgili bir dizi izlemekten değil de tüm canlıların en birincil içgüdüsel ortak özelliği olan seksten mi utanıyorsun?
Evet.
Tesekkur ederim herkese. Cevaplar yeterli.
Evet. Normal bence. Bazı şeyler mantıktan ibaret değil.Uyuşturucu ile ilgili bir dizi izlemekten değil de tüm canlıların en birincil içgüdüsel ortak özelliği olan seksten mi utanıyorsun?
Yeni konular
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-
-
-
-
-