mimi
Uzman
2.daha güzel hocam.Bu arada bende aynı siteden kılıf almıştım aşırı ısınma yapıyordu.
Bence BrBa yazan.
2.daha güzel hocam.Bu arada bende aynı siteden kılıf almıştım aşırı ısınma yapıyordu.
Bence BrBa yazan.
Kılıfların böyle yan etkisi mi var mış?2.daha güzel hocam.Bu arada bende aynı siteden kılıf almıştım aşırı ısınma yapıyordu.
Benim telefonla alakalıdır belki.Normal kılıfımda hiç ısınma olmuyorken ordan aldığım kılıfı ne zaman taksam telefon aşırı ısınıyordu.Kılıfların böyle yan etkisi mi var mış?
Baskısı nasıldı peki?
@mimi
Çoğu yorumu da kötü. Kılıf bulamadım bir tane düzgün.Modayla alakası yok ki hocam bunun. Moda olan şeyler saçma sapan ve aptalca olabiliyor malum 8 milyar insanın çoğunluğu zeki değil. Adam seviyorsa , seviyordur.
@alperen ama kılıflar pek kaliteli durmuyor BrBa yazan ortalamamış bile logoyu. Zaten 100 TL fazla ucuz kılıf için dandik gelebilir biraz haberiniz olsun.
Soluk duruyordu sitedekine göre.
Vazgeçtim almaktan
İsterseniz dolap uygulamasından bakın,az önce baktım.Daha ucuz ve güzel modeller vardı.
Yine yorumları kötü ve iyi olan kişi de şeffaf kılıf satıyor.İsterseniz dolap uygulamasından bakın,az önce baktım.Daha ucuz ve güzel modeller vardı.
Trendyoldan değil direkt dolabın uygulamasından baktım ben.Yorum olmuyor sadece satıcıya sorabiliyorsunuz ama kötü gelebilir tabikide.Yine yorumları kötü ve iyi olan kişi de şeffaf kılıf satıyor.
Trendyol'dan değil direkt dolabın uygulamasından baktım ben. Yorum olmuyor sadece satıcıya sorabiliyorsunuz ama kötü gelebilir tabii ki de.