Detaylar
Kim cevapladı?Kirua
Uzman
Sorunu çözebilmek için öncelikle sistemini sonra ise genel olarak takılan oyunu daha sonra ise bilgisayar parçalarının sıcaklığını iletmen gerekir. İşlemcin ısınıyorsa termal macunu yenilemen gerekebilir. Sorun parçaların ısınmasından kaynaklı değilse, oyuna özel (iyi optimizasyonu yoksa) takılma sorunu olabilir, sistemin yetersiz kalabilir. Oyunlarda bulunan bazı ayarlardan ötürüde takılma sorunu yaşatabilir. Sürücülerin güncelse bile ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp kurdun mu? Windows sürücü üstüne sürücü kurduğu için ekran kartı sürücüsünde hata ve bozulma meydana getirebiliyor, bunların haricinde Windows işletim sistemi kullanıyorsan Windows'un updateleri oyunlardaki performansı azaltabiliyor. LoL'ü çok sık oynuyorum ve kendiliğinden yapılmış Update sonrası toplam FPS 240 sabit kalamıyor ama hepsini kaldırdığımda 140 seviyelerinden oyun sonuna kadar 220-240 arasında kalabiliyor gibi gibi.
Ekran kartı modelin ne?
yusufumm07
Üstün
Bakım olmadıysa yaptır anlık takılma bende yaşıyordum şimdi olmuyor.
Bakım olmadıysa yaptır anlık takılma bende yaşıyordum şimdi olmuyor.
Kusura bakmayın yazmayı unuttum. Asus ROG Strix Scar 18 5090 kullanıyorum. Laptop yeni sayılır. Neredeyse her oyunda yaşadım sorunu: CS2, Minecraft, ATS, ETS2 vs.Sorunu çözebilmek için öncelikle sistemini sonra ise genel olarak takılan oyunu daha sonra ise bilgisayar parçalarının sıcaklığını iletmen gerekir. İşlemcin ısınıyorsa termal macunu yenilemen gerekebilir. Sorun parçaların ısınmasından kaynaklı değilse, oyuna özel (iyi optimizasyonu yoksa) takılma sorunu olabilir, sistemin yetersiz kalabilir. Oyunlarda bulunan bazı ayarlardan ötürüde takılma sorunu yaşatabilir. Sürücülerin güncelse bile ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp kurdun mu? Windows sürücü üstüne sürücü kurduğu için ekran kartı sürücüsünde hata ve bozulma meydana getirebiliyor, bunların haricinde Windows işletim sistemi kullanıyorsan Windows'un updateleri oyunlardaki performansı azaltabiliyor. LoL'ü çok sık oynuyorum ve kendiliğinden yapılmış Update sonrası toplam FPS 240 sabit kalamıyor ama hepsini kaldırdığımda 140 seviyelerinden oyun sonuna kadar 220-240 arasında kalabiliyor gibi gibi.
yusufumm07
Üstün
Sıvı metal var o cihazda servise gönder yeniyse görndermeden önce ekran kartını sil tekrar yükle DDU ile belki çözüm olur.Kusura bakmayın yazmayı unuttum. Asus ROG Strix Scar 18 5090 kullanıyorum. Laptop yeni sayılır. Neredeyse her oyunda yaşadım sorunu: CS2, Minecraft, ATS, ETS2 vs.
Hocam driverı deniyorum. Umarım çözülür.Sıvı metal var o cihazda servise gönder yeniyse görndermeden önce ekran kartını sil tekrar yükle DDU ile belki çözüm olur.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Game Garaj R9T 9955HX & 5070 Ti C1 laptop 99.999 TL
- Unlishimaide
-
-
300 Hz monitörde G-Sync eksikliği sorun yaratır mı?
- Unlishimaide
-
Chip-para internet alışverişlerinde kullanılır mı?
- burakmurat1
-
-