S C O

Uzman
Makaleler
1
Selamün aleyküm arkadaşlar,

Valorant’ta Bronz rankım var. Rekabetçi olarak 3 maç attım. İlk maçta karşı takıma 2 tane Plat geldi; maçı uzatmalarda zar zor kazanabildik. İkinci maçta bu sefer 1 Plat ve 1 Gold geldi, o maçı maalesef kaybettik. Son maçta ise karşı takımda Dia ve Plat vardı, onu da kaybettik.

İlk maçı MVP olarak bitirdim, diğer iki maçı da sıralamada 2. ve 3. olarak tamamladım. Yani anlamadığım şu: Bronz elo’da neden karşıma Dia, Plat ve Gold oyuncular geliyor? Bu arada Türk sunucularında oynamıyorum; genelde Frankfurt ve Paris gibi yabancı sunucuları tercih ediyorum.

Eğer 5 kişi veya duo girmiyorsan (Duo girdiğin kişinin MMR’ı/derecesi yüksekse bu etki eder.) MMR’ın yüksektir. İyi bir şey.

@Zeitnot,
Yok, tek giriyorum. Genelde oyunda arkadaşım yok; hep solo oynuyorum, bu yüzden böyle oluyor.

@Soretive,
İlk maçı 32/19 bitirdim, ikinci maçı 25/13, son maçı ise 21/9 tamamladım. İlk maçı uzatmalarda zar zor kazandık ama ikinci ve üçüncü maçları kaybettik.

Bir de hani dereceli maçlar açılırken zorunlu olarak 5 maç attırıyor ya; ilk iki maçım gerçekten çok kötü geçti. Ancak diğer üç maçta 20 kill’in altına hiç düşmedim. Buna rağmen beni Bronz’a attı işte.

Selamünaleyküm arkadaşlar,

Valorant'ta bronz rankım var. Rekabetçi olarak 3 maç attım. İlk maçta karşı takıma 2 tane plat geldi; maçı uzatmalarda zar zor kazanabildik. İkinci maçta bu sefer 1 plat ve 1 Gold geldi, o maçı maalesef kaybettik. Son maçta ise karşı takımda dia ve plat vardı, onu da kaybettik.

İlk maçı MVP olarak bitirdim, diğer iki maçı da sıralamada 2. ve 3. olarak tamamladım. Yani anlamadığım şu: Bronz Elo'da neden karşıma dia, plat ve Gold oyuncular geliyor? Bu arada Türk sunucularında oynamıyorum; genelde Frankfurt ve Paris gibi yabancı sunucuları tercih ediyorum.
Valorant'ın rank resetleme olayı rezalet. Yakın arkadaşımla ben platin 2 bitirdik. İkimizi de bronza attı.

Ayrıyeten kda'n ne kadar artarsa karşına gelecekler de bir o kadar yüksek elo oluyor. Yani 10-15 vursan gümüş-gold gelir ama 20-30 vurduğun için maalesef plat bile gelebiliyor.

Yani sorun sende değil maalesef Valorant’ta. Tek girmemeni tavsiye ederim mutlaka bir duo bulmaya çalış.

Karşına plat ve dia gelse bile onlar peek ranklarında ve bostlanmış kışilerdir. Onların mmr düşük veya sizin mmr yüksektir.

Düşük elo TR server girmeniz daha iyi olur. Turkish aim Power denen bir şey var ondan nasibinizi almalısınız. Yabancı server girmek için erken, bence yücelik ve üstü daha iyi olur.