Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
BTK Akademi'den kodlama öğrenmek istiyorum. Şu an lisedeyim. Merak ettiğim şey, liseden mezun olunca EBA hesabım kapanır mı? Bunun hakkında bilgisi olan var mı?

EBA hesabının ekstra getirisi var mı bilmiyorum sana ama e-Devlet ile de girilebiliyor. O sebeple sorun olmaz diye düşünmekteyim.
BTK kapanmaz. EBA ise Lise'den mezun olunca kapaniyor.
Hocam, mesela CV'me hesabı falan yazarım diye düşünüyordum. Reşit olmadan girmek için de annemin e-Devleti lazım. O yüzden EBA istiyordum ama bilemedim.

Hocam, mesela CV'me hesabı falan yazarım diye düşünüyordum. Reşit olmadan girmek için de annemin e-Devleti lazım. O yüzden EBA istiyordum ama bilemedim.
Liseden mezun olunca e-Devlet şifresi alabilirsin ek olarak şu anda da herhangi bir bankada hesabın varsa yine e-Devlet'e banka hesabınla giriş yapabilirsin.

Liseden mezun olunca e-Devlet şifresi alabilirsin ek olarak şu anda da herhangi bir bankada hesabın varsa yine e-Devlet'e banka hesabınla giriş yapabilirsin.
Hocam anlamadım şimdi bende var banka ama İş bankasının ve yaşım 18 değil. Benim adıma ilk imza hesabı. Annemin e devletinden mi gireyim Eba mı? Öneriniz nedir? Sonuna kadar kullanmak istiyorum hesabı.