mustaine
Üstün
Terör propagandası yapılmayacak artık. Hükümet sevindirdi.Bir kaç isteği görünce, güzel olmuş dedim. Şakasız güzel istekler.
Terör propagandası yapılmayacak artık. Hükümet sevindirdi.Bir kaç isteği görünce, güzel olmuş dedim. Şakasız güzel istekler.
İçeride terörist desteklense daha mı iyiydi?İyi sallamışlar, zannedersin Instagram yetkilileri görüştü bunlarla. Elleri mahkumdu, ülke her gün milyar TL zarar ediyordu.
İnstagramın kapanmasının iyilik yönünü algılayamadım. Ben ve ablam beraber giyim mağazası işletiyoruz bir butiğe sahibiz? Son zamanlarda artan müşteri kaybını ve maddi zararımızı örnek olarak kim ödeyecek?Artık PKK ve Fetö propagandası yapılamayacak. Parayı çok seven bir hükümet milyarlarca dolardan vazgeçip kapattırdı uygulamayı. Bu kesin uygulanacak bir şeydir. Helal olsun be hükümet!
Neden Haniye'nin yönettiği Hamas terör örgütü değil mi?
Tam erişim için yarını beklemeliyiz. 2024 yılında buna sevinmemiz bile üzücü.
Alınan karar (iddia):
Sanırım dava açabiliyordun. Ne kadar etkisi olur bilemem kimi kime şikayet edeceksin? Yapacağınız pek bir şey yok. Ayrıca hala daha iyilik yönünü nasıl anlayamadın çok tuhaf.İnstagramın kapanmasının iyilik yönünü algılayamadım. Ben ve ablam beraber giyim mağazası işletiyoruz bir butiğe sahibiz? Son zamanlarda artan müşteri kaybını ve maddi zararımızı örnek olarak kim ödeyecek?
E tamam PKK ve Fetö terörist işte Instagram'a başkan Tayyip söke söke terörist dedirtti.Bir terörist her zaman her yerde teröristtir ona bakılırsa?
Bu propagandaları başka yerlerden de yapıyorlar, sebepleri uydurmadan ibaret. Ayrıca Instagram'dan günde milyarlar kazanıyor olsalardı uygulamayı asla kapatmazlardı.Artık PKK ve Fetö propagandası yapılamayacak. Parayı çok seven bir hükümet milyarlarca dolardan vazgeçip kapattırdı uygulamayı. Bu kesin uygulanacak bir şeydir. Helal olsun be hükümet!
Müşteri kaybı, maddi yönden eksiklik, geçindirmeye çalıştığımız bir aile ve daha yeni doğan bir yeğenim var? Bunları nasıl karşılayabilirim o zamanlarda? İyilik yönünü burada algılayamadım?Ayrıca hala daha iyilik yönünü nasıl anlayamadın çok tuhaf.