Detaylar
Kim cevapladı?Adamın hesabı yok oldu 3 dakikalığına. Geri gelmiş şimdi.
2426
Üstün
- Makaleler
- 1
"Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak; katalog suçları çerçevesinde uyguladığı politikalardan dolayı sosyal medya platformu Instagram’a 2 Ağustos tarihinde taleplerimize karşılık vermediği için erişim engeli getirmiştik.
Baştan beri sosyal medya platformlarının Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına saygı duymalarını istedik.
Instagram yetkilileri ile yürüttüğümüz görüşmeler neticesinde özellikle katalog suçlar çerçevesindeki taleplerimizin karşılanacağı, kullanıcılara getirilen sansür konusunda ortak bir çalışma yapma sözü vermeleri üzerine saat 21.30 itibari ile erişim engelini kaldıracağız."
Baştan beri sosyal medya platformlarının Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına saygı duymalarını istedik.
Instagram yetkilileri ile yürüttüğümüz görüşmeler neticesinde özellikle katalog suçlar çerçevesindeki taleplerimizin karşılanacağı, kullanıcılara getirilen sansür konusunda ortak bir çalışma yapma sözü vermeleri üzerine saat 21.30 itibari ile erişim engelini kaldıracağız."
LA Knight
Üstün
Orası başka da İnstagram, Türklerden büyük hit kazanıyordur. Ülkenin ekran süresi nerden baksak 5-6 saattir.İyi sallamışlar, zannedersin Instagram yetkilileri görüştü bunlarla. Elleri mahkumdu, ülke her gün milyar TL zarar ediyordu.
Açılmadı.
Bir kaç isteği görünce, güzel olmuş dedim. Şakasız güzel istekler.Bu arada iyi ki kapanmış öyle söyleyeyim. İsteklerimizi yerine getirttik vesselam. Büyüksün Tayyip.
Zannetmiyordum fakat açıklamalar ve kaynaklar artmaya başladı şimdiden hayırlısı olsun hakkımızda. Ama biz kendi topuğumuza sıktık günlerce milyarlarca para kaybedildi haddi hesabını kim soracak? Acaba kim karşılayacak?
Kapanması neden iyi bir şey?Kapanması iyi bir şeydi. Şu haliyle açılması yüksek bir gururdur. Tayyip'i destekledim vallaha.
mustaine
Üstün
Artık PKK ve Fetö propagandası yapılamayacak. Parayı çok seven bir hükümet milyarlarca dolardan vazgeçip kapattırdı uygulamayı. Bu kesin uygulanacak bir şeydir. Helal olsun be hükümet!Zannetmiyordum fakat açıklamalar ve kaynaklar artmaya başladı şimdiden hayırlısı olsun hakkımızda. Ama biz kendi topuğumuza sıktık günlerce milyarlarca para kaybedildi haddi hesabını kim soracak? Acaba kim karşılayacak?
Kapanması neden iyi bir şey?
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-