BTK ve Instagram'a erişim sağlayabilen var mı?
Instagram'a bende erişemiyorum bence de kademe kademe açılıyordur. BTK konusunda bende de açılmamakta.

Ben Windscribe kullanıyordum ücretsiz ve sorun çıkarmadı diye ama ne kadar güvenlidir bilmiyorum.
Uzun süredir Kaspersky kullanıyorum pek bir sorurnunu görmedim sadece ücreti neyse veriyorum.

Benim okulum ve dershanem gelişmeleri Instagram'dan yolluyorlar (sınav takvimleri bile instadan geliyor ne alakaysa), o yüzden bana baya sıkıntı yaratırdı eğer kapansaydı. Okulun sitesi çok kötü ve sıkıntılı çünkü. Ama açılması iyi oldu.

Benim okulum ve dershanem gelişmeleri Instagram'dan yolluyorlar (sınav takvimleri bile Instagram'dan geliyor ne alakaysa), o yüzden bana bayağı sıkıntı yaratırdı eğer kapansaydı. Okulun sitesi çok kötü ve sıkıntılı çünkü. Ama açılması iyi oldu.

Instagram güzel uygulama. TikTok gibi ne idüğü belirsiz bir platform değil. Severim kendisini.

Yarın yine hamas tostçusu öldü diye yas ilan edip kapatırlar. Oklokrasinin Türkiye'de artık bu kadar oturmuş bir şey olmasının zararlarını bu saatten sonra daha da fazla göreceğiz.