Biraz yer fıstığı ve 1 paket şekersiz probis yedim. Bugün muhtemelen 3 tane lahmacun yerim, üsttekinden dolayı canım çekti. Bir de ne güzel memleket Kanada.
Detaylar
Kim cevapladı?Şekersizi nasıl bunun hocam?Biraz yer fıstığı ve 1 paket şekersiz probis yedim. Bugün muhtemelen 3 tane lahmacun yerim, üsttekinden dolayı canım çekti. Bir de ne güzel memleket Kanada.
Eki Görüntüle 217959
O tatlı tadı yok, muz biraz hissettiriyor kendini. Yenir gayet, çok aman bi fark hissetmedim.
Sağ olasın hocam. Bende almayı planlıyordum.O tatlı tadı yok, muz biraz hissettiriyor kendini. Yenir gayet, çok aman bi fark hissetmedim.
- Makaleler
- 1
nisaa
Üstün
- Makaleler
- 3
Aksamlari yemek yemeyi birakali 2 yil oluyor. Sadece sabah ve oglen yemek yiyorum. Oglen yemeginde corba ictim.
Ya süpersiniz, çok güzel tercih
Sarımsaklı domates soslu hazır mantı, pirinç pilavı, tavuk sote ve salata yapmayı planlıyorum.
@nisaa hocamız görmeden.
Afiyet şifa olsunn, bence güzel, sağlıksız olanları görmüştüm ben, menü çok güzel sadece hazır mantı ve pirinç pilavı biraz... Ama olsun
Ben akşam yemeği yapmayacağım, Maden suyu, yoğurt, lor peyniri, havuç, Full sebze ve meyve ile geçiştireceğim muhtemelen.
Kahvaltıda zeytinyağlı sebzeli, peynir ve doğal köy kaşarıyla omlet yaptım, 1 dilim tam buğday ekmeği ve 1 küp tam yağlı süzme peyniri yedim. 1-2 bardak yağsız süt içtim. 4 siyah zeytin.
Şimdi ise biraz siyah, biraz normal pirinçten şehriyeli pilavı 2-3 tabak, 2 tabak da nohut yemeği yedim zeytinyağlı, nohutu kıymalı yaptım. 1 dilim daha tam buğday ekmeğe beyaz peynir koydum büyükçe.
Kyk neyi uygun görürse.
- Makaleler
- 23
Mercimek corbasiydi. Bugun menude kofte var. Senin tercihin ne olacak bugun?