Biraz yer fıstığı ve 1 paket şekersiz probis yedim. Bugün muhtemelen 3 tane lahmacun yerim, üsttekinden dolayı canım çekti. Bir de ne güzel memleket Kanada.

1768285287383.webp

Aksamlari yemek yemeyi birakali 2 yil oluyor. Sadece sabah ve oglen yemek yiyorum. Oglen yemeginde corba ictim.

Ya süpersiniz, çok güzel tercih 😇 Ne çorbasıydı?

Sarımsaklı domates soslu hazır mantı, pirinç pilavı, tavuk sote ve salata yapmayı planlıyorum.
@nisaa hocamız görmeden.

Afiyet şifa olsunn, bence güzel, sağlıksız olanları görmüştüm ben, menü çok güzel sadece hazır mantı ve pirinç pilavı biraz... Ama olsun 💕

Ben akşam yemeği yapmayacağım, Maden suyu, yoğurt, lor peyniri, havuç, Full sebze ve meyve ile geçiştireceğim muhtemelen.

Kahvaltıda zeytinyağlı sebzeli, peynir ve doğal köy kaşarıyla omlet yaptım, 1 dilim tam buğday ekmeği ve 1 küp tam yağlı süzme peyniri yedim. 1-2 bardak yağsız süt içtim. 4 siyah zeytin.

Şimdi ise biraz siyah, biraz normal pirinçten şehriyeli pilavı 2-3 tabak, 2 tabak da nohut yemeği yedim zeytinyağlı, nohutu kıymalı yaptım. 1 dilim daha tam buğday ekmeğe beyaz peynir koydum büyükçe.