Onun içeriği bu kadar saçma değildi. İzliyordum küçükken. Kapakta mod vardı o modu tanıtıyordu parkur oynuyordu. Böyle saçma şeyler çektiğini hatırlamıyorum.
Onun içeriği bu kadar saçma değildi. İzliyordum küçükken. Kapakta mod vardı o modu tanıtıyordu parkur oynuyordu. Böyle saçma şeyler çektiğini hatırlamıyorum.
Bunlar yine iyi. Bir de shorts videolarına bakın. Daha da kötü. Kardeşime izletmemeye çalışıyorum. Özenle çizgifilm seçiyorum ama annem veriyor elinde telefonu. O da YT Shorts'a giriyor. Ben görmesem saatlerce izler. Saçma sapan videoalr. Hatta karşısına adam kesme veya seks videosu bile çıksa çocuk onu da izlemiş olacak. Hey Allahım. Bakıcı da izletiyordur saçma sapan şeyler Allah bilir.
Bunlar yine iyi. Bir de Shorts videolarına bakın. Daha da kötü. Kardeşime izletmemeye çalışıyorum. Özenle çizgifilm seçiyorum ama annem veriyor elinde telefonu. O da YT Shorts'a giriyor. Ben görmesem saatlerce izler. Saçma sapan videoalr. Hatta karşısına adam kesme veya seks videosu bile çıksa çocuk onu da izlemiş olacak. Hey Allah'ım. Bakıcı da izletiyordur saçma sapan şeyler Allah bilir.
Kardeşim bir ara abi bu ne diye yanıma geldi ekranda seks videosu açıktı. Shorts izlerkin çıkmış karşısına direk kapattım. Çocuk daha 6 yaşında. Gitmiş bir de söylemiş herkese böyle bir şey çıktı diye o sırada ben dışında evde kimse yoktu bana kızdılar çocuğa ne izletiyon diye. Neyse çocuğun elinden telefonu aldılar bir daha vermediler en azından.