Tek sebebi ailelerin çocuklarıyla ilgilenmeyip ellerine tablet vermesinden dolayı bu tarz içerikler zamanla daha da popülerleşti. Muhtemelen böyle devam edecek tabii RTÜK bu olaylara el atabilir mi bilmem zaten gerekli bir hamle yaptıklarını da hiçbir zaman görmedik. Hayırlısı bakalım ülke daha neler neler görür toplum böyle oldukça.
Hocam el atmamalı, yasaklamalar çözüm değildir. Bunu yasaklarlar onu yasaklarlar bi bakmışız her şey elimizden gitmiş. Bu tiplere prim vermemek lazım. Aileler bilinçlendirilmeli, bakamayan çocuk yapmasın kardeşim. Alsın tableti takılsın diyorsan yapma Sen o çocuğa ilgi göstermek zorundasın.
Hocam el atmamalı, yasaklamalar çözüm değildir. Bunu yasaklarlar onu yasaklarlar bir bakmışız her şey elimizden gitmiş. Bu tiplere prim vermemek lazım. Aileler bilinçlendirilmeli, bakamayan çocuk yapmasın kardeşim. Alsın tableti takılsın diyorsan yapma Sen o çocuğa ilgi göstermek zorundasın.
Hocam ailelerin umurunda mı sizce. Aileler çok bilinçli olsa 6-7 yaşında çocuğa teknolojik cihaz verməz eline. Ben her şey yasaklansın demiyorum ama bu kadar da topluma zarar verecek meselelere RTÜK'un el atması lazım bu kurumun amacı bu değil mi zaten.
Ben bile şahsen erkek halimle Barbie Dreamhouse falan izlerdim, en azından kendimi geliştirmeme bir tık yardımcı oluyordu. Evde bakmak zoruna olduğumuz misafir çocuğunun izlediklerine bakayım dedim, az kalsın delirecektim. Bunları yaparken hiç mi sorgulamıyorlar?
Ben bile şahsen erkek halimle Barbie Dreamhouse falan izlerdim, en azından kendimi geliştirmeme bir tık yardımcı oluyordu. Evde bakmak zoruna olduğumuz misafir çocuğunun izlediklerine bakayım dedim, az kalsın delirecektim. Bunları yaparken hiç mi sorgulamıyorlar?
YouTube kids de aynı saçma sapan şeyler üvey babam beni ikiye böldü ne kurban mı kesiyorsunuz bunu izleyen 4-5 kitlesi örnek alıp sokak serserisi olup bıçak savuracak