7/10. Notlarımı yükselttim, Matematik 53'ten 69'a yükseldi ondan memnun değilim tek. Edebiyattan da 64 almasaydım iyiydi. Ancak onur belgesi alacağım gibi, ortalamam 89. İkinci dönem en az 94 hedefliyorum şu OBP'yi bir uçuralım.
Hocam opb'nin sınava büyük bir etkisi oluyor mu benim ki 75-80 civarlarında. Yani sınavdan aldığın puan kadar önemli oluyor mu?

Dönemden kastettiğiniz okul yılı ise ilk çeyrek iğrençti, ikinci çeyrek fena değildi. 11.sınıfım sınıflar karıştırıldı diye ilk çeyrek alışamamıştım, ama ikinci çeyrek alıştım hatta samimi olduk sınıftakilerle.

Kötü geçti. Derslerime ne kadar çalışsamda çabalasamda o lanet olası hocalar hep bir kusur buluyorlar. Yok onu yanlış yapmışsın, yok alakasız konu, yok yanlış çözüm hep düşük puan. Elin oğlu çalışmayıp yüksek puan alıyor, en paşa üniversitesine gidecek ilerki yıllarda ben ise ne kadar çabalasam hep aynı bataklıktayım. Artık okulu salmayı düşünüyorum. O hocalara da hakkımı helal etmiyorum. Zaten 1 sene sonra yüzlerini unutacağım zaten. Bana çekmedikleri muamele kalmadı. Yazıklar olsun bu eğitim sistemine.