Ben neden duygulandım şimdi.
Detaylar
Kim cevapladı?duranforreal
Üstün
Müziğide tam uydurmuş.
The Semih
Uzman
- Makaleler
- 1
Windows 11’in ilk sürümlerinden son sürümüne kadar belirli aralıklarla kullandım ve kesinlikle “şov yapmıyorum.” Düzen takıntısı olan, arka planda sürekli gereksiz işlemleri durdurmaya çalışan biri Windows 11’i rahatça kullanamaz; ben kullanamıyorum. Benim gibi olup da kullanabilen varsa helal olsun.Windows 11 varken Windows 10 kullananların tamamen şov yaptığını düşünüyorum. Sistemi eski olanlar için konuşmuyorum, yeni sisteme sahip olup da 10 kullananlara sözüm. 11'in yeni sistemlerde daha iyi performans verdiği açıkça ortada. 11, eski 11 değil.
Takıntı seviyemi anlatmak için şunu söyleyeyim: Düz Windows 10 bile kullanamıyorum. Kendime özel bir ISO hazırladım; onu kullanırken bile altı ay boyunca kurcalayıp işlemleri kısmaya çalıştım. Bu yüzden, herkese aynı şekilde hitap eden yorumların hatalı olduğunu düşünüyorum.
Windows 11, bana göre gereksiz derecede şişirilmiş bir sistem. M.2 SSD’ye kursam bile sanki HDD’ye kurmuşum gibi tepki veriyor. Vista’dan sonra kullandığım en kötü işletim sistemi diyebilirim, bunu da temel kullanıcı olarak değil, Windows’un içinden geçmiş biri olarak söylüyorum. Temel kullanıcıysanız sizin için sorun olmayabilir; kullanabilirsiniz.
Taksici Musa Fedaisi
Yetkin
2028'e kadar yolu olmalıydı. Ama yaşattığı her şey için teşekkür etmekten başka yapacak bir şey yok.
erdym
Üstün
Linux'un oyun desteği Windows kadar geniş değil. Çoğu AC, Linux'u desteklemiyor.
Oyun dışı, profesyonel programlarında açıkca Windows'a desteği çok daha fazla. En basitinden Autodesk uygulamalarının eski sürümleri dışında düzgün çalışan Linux paketleri yok.
Linux'ta tüm oyunlar oynanamaz, render alınamaz ve bazı işlemler için komut istemini açmak kesinlikle son kullanıcı işi değil.
Yeminle şu 3D render hatalarından kafayı yiyip 2 gün sonra Windows'u tekrar indirdim.
yusufumm07
Üstün
XP Windows 7 10 en iyi işletim sistemleri bunlar kadar iyisinin geleceğini sanmıyorum bir daha.
Arkadaşlar bu kadar kasmaya gerek yok.
Gidiyorsunuz, Windows 11 IoT Enterprise LTSC kuruyorsunuz.
Legacy sistemlere bile kuruluyor.
Sonradan Microsoft Store kurabiliyorsunuz.
CRT_User
Yetkin
Windows 11'in getirdiği o gereksiz şişkinliği ve gecikmeyi istemediğim için kullanmayacağım. Donanımıma dijital kelepçe vuran TPM ve Secure Boot'u da açmayacağım. Verilerimi online hesaplara bağlamaya niyetim olmadığı için MS hesabı ile de giriş yapmayacağım. Kendi bilgisayarımı kendi ellerimle bir gözetleme cihazına çeviren Recall gibi bir saçmalığı zaten kullanmayacağım. Son olarak da sürekli kaynak sömüren Cortana, Edge, OneDrive ve Xbox Game Bar gibi ne kadar gereksiz şey varsa hiçbirini kullanmayacağım.Windows 11’in ilk sürümlerinden son sürümüne kadar belirli aralıklarla kullandım ve kesinlikle “şov yapmıyorum.” Düzen takıntısı olan, arka planda sürekli gereksiz işlemleri durdurmaya çalışan biri Windows 11’i rahatça kullanamaz; ben kullanamıyorum. Benim gibi olup da kullanabilen varsa helal olsun.
Takıntı seviyemi anlatmak için şunu söyleyeyim: Düz Windows 10 bile kullanamıyorum. Kendime özel bir ISO hazırladım; onu kullanırken bile altı ay boyunca kurcalayıp işlemleri kısmaya çalıştım. Bu yüzden, herkese aynı şekilde hitap eden yorumların hatalı olduğunu düşünüyorum.
Windows 11, bana göre gereksiz derecede şişirilmiş bir sistem. M.2 SSD’ye kursam bile sanki HDD’ye kurmuşum gibi tepki veriyor. Vista’dan sonra kullandığım en kötü işletim sistemi diyebilirim, bunu da temel kullanıcı olarak değil, Windows’un içinden geçmiş biri olarak söylüyorum. Temel kullanıcıysanız sizin için sorun olmayabilir; kullanabilirsiniz.
yusufumm07
Üstün
Bende 10 seviyorum ama ses sürücüleri kafayı yediriyor adama mecbur 11Arkadaşlar bu kadar kasmaya gerek yok.
0xraptoRwave
Üstün
Konudaki 2. mesajım. İlk yükselttiğimde felaket seviyesinde heyecan yaşamıştım. 10 yıl kullandım, çok sağlam Windows sürümlerindendir. Windows 10 LTSC'den yolumuza devam edeceğiz. Yaşattığı her şey için teşekkür ediyoruz, Microsoft'un 7 ile birlikte başyapıtlarından birisiydi. Tasarımı bana kalırsa Windows 10'dan daha modern ve daha stabil.