dexoniton22

Uzman
Merhaba, dün EA hesabımla alakalı şüpheli bir etkinlik olduğu için mail aldım ve şifremi vs. değiştirdim. Bugün sabah bilgisayarı açtığımda karşıma böyle bir şey çıktı ek 1'e koydum, program files/Bonjour olarak gösteriyordu gittim silmeye çalıştım, klasörün tamamen kapalı olduğundan emin olun vs. diyor ne yapmalıyım?

1754633111070.webp

Merhaba, dün EA hesabımla alakalı şüpheli bir etkinlik olduğu için mail aldım ve şifremi vs. değiştirdim. Bugün sabah bilgisayarı açtığımda karşıma böyle bir şey çıktı ek 1'e koydum, program files/Bonjour olarak gösteriyordu gittim silmeye çalıştım, klasörün tamamen kapalı olduğundan emin olun vs. diyor ne yapmalıyım?

Eki Görüntüle 171106
Bu hatanın çözümü için adım adım aşağıdaki işlemleri izleyebilirsiniz:

1. Antivirüs Programını Kontrol Edin:
- Bilgisayarınızda yüklü olan antivirüs programı, Bonjour klasörünü veya içindeki dosyaları zararlı olarak tanımış olabilir. Antivirüs yazılımınızı kontrol edin ve eğer varsa, Bonjour'u güvenilir yazılımlar listesine ekleyin.

2. Güvenlik Ayarlarını Gözden Geçirin:
- Bilgisayarınızdaki Güvenlik Ayarları'na gidin:
- Ayarlar > Güncelleme ve Güvenlik > Windows Güvenliği > Uygulama ve Tarayıcı Denetimi.
- Burada, uygulama ve tarayıcı denetim özelliklerini kontrol ederek "Daha Düşük Koruma" ayarını deneyin, ancak dikkatli olun.

3. Klasörü Denetleyin ve Silin:
- Klasörün kapalı olduğundan emin olun.
- Dosya Gezgini'ni açın ve C:\Program Files\Bonjour klasörüne gidin.
- Sağ tıklayıp "Sil" seçeneğini kullanın. Bu işlem başarısız olursa, bilgisayarı güvenli modda başlatmayı deneyin.

4. Güvenli Modda Başlatma:
- Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve açılış sırasında F8 tuşuna basarak Gelişmiş Başlangıç Seçenekleri'ne erişin.
- "Güvenli Mod" seçeneğini seçin ve bu şekilde bilgisayarınızı başlatın. Ardından, Bonjour klasörünü silmeyi deneyin.

5. Güncellemeleri Kontrol Edin:
- Windows işletim sisteminizin güncel olduğundan emin olun. Ayarlar > Güncelleme ve Güvenlik > Windows Update bölümünden güncellemeleri kontrol edin ve yükleyin.

6. Önemli Verilerinizi Yedekleyin:
- Eğer bilgisayarınızda başka sorunlar yaşıyorsanız, önemli verilerinizi yedeklemek iyi bir önlem olacaktır.

Bu adımları izledikten sonra sorun devam ederse, daha fazla bilgi almak için yazılım geliştirme veya BT uzmanlarından yardım almayı düşünebilirsiniz.