Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
104
Yer
İstanbul
mdnsnsp.dll, Apple Computer, Inc. tarafından sağlanan ve Bonjour'a ait olan bir Bonjour Alan Alanı Sağlayıcısıdır. mdnsnsp.dll genellikle iTunes ile ilişkilendirilen bir dosyadır.

mdnsnsp.dll gibi sistem dışı işlemler, sisteminize yüklediğiniz yazılımlardan kaynaklanır.

Aşağıdaki komutu çalıştırıp Bonjour dosyasını silmeyi deneyebilirsiniz.

1. Yönetici ile Komut istemini açın.
  2. Komut isteminde aşağıdaki komutu yazın ve Enter tuşuna basın.

regsvr32 /u "C:\Program Files\Bonjour\mdnsNSP.dll"

3. Bilgisayarı yeniden başlatın ve dosyayı silmeyi deneyin.

Son düzenleme:
Sanırım Battle.net kurarken geldi bu hata ama emin olamadım.

Kod:
Program Uyumluluk Yardımcısı

Bu modülün Yerel Güvenlik Yetkilisine yüklenmesi engellendi.
Device\HarddiskVolume2\Program Files\Bonjour\mdnsNSP.dll

Bu modülün neden engellendiği hakkında daha fazla bilgi için 'Daha fazla bilgi edinin'i
tıklayın.

mdnsnsp.dll, Apple Computer, Inc. Tarafından sağlanan ve Bonjour'a ait olan bir Bonjour Alan Alanı Sağlayıcısıdır. mdnsnsp.dll genellikle iTunes ile ilişkilendirilen bir dosyadır.

mdnsnsp.dll gibi sistem dışı işlemler, sisteminize yüklediğiniz yazılımlardan kaynaklanır.

Aşağıdaki komutu çalıştırıp Bonjour dosyasını silmeyi deneyebilirsiniz.

1. Yönetici ile Komut istemini açın.
  2. Komut isteminde aşağıdaki komutu yazın ve Enter tuşuna basın.

regsvr32 /u C:\Program Files\Bonjour\mdnsNSP.dll
  3. Bilgisayarı yeniden başlatın ve dosyayı silmeyi deneyin.

Ben CMD'yi yönetici olarak çalıştırdım ve sizin attığınız komudu yapıştırdım ama boyle bir uyarı çıktı ne yapmam gerekiyor?

"C:\Program" modülü yüklenemedi.
İkili dosyanın belirtilen yolda depolandığından emin olun veya ikili dosyada ya da buna bağımlı .DLL dosyalarında sorun olup olmadığını denetlemek üzere hata ayıklayın.
Belirtilen modül bulunamadı.

Ben CMD'yi yönetici olarak çalıştırdım ve sizin attığınız komudu yapıştırdım ama boyle bir uyarı çıktı ne yapmam gerekiyor?

"C:\Program" modülü yüklenemedi.
İkili dosyanın belirtilen yolda depolandığından emin olun veya ikili dosyada ya da buna bağımlı .DLL dosyalarında sorun olup olmadığını denetlemek üzere hata ayıklayın.
Belirtilen modül bulunamadı.
Güncel kod uygulanınca temizleniyor.