Arkadaşlar dün Whatsapp’tan yabancı bir numara aradı, cevap verdim hemen kapattı. Sonra "merhaba sen Ergün müsün?" yazdı ingilizce. Ben de "ben Ergün değilim" dedim. İşte "pardon yanlış numara" dedi, ben de "olabilir umursama" gibi şeyler söyledim. Konuşmayı devam ettirdim. Biraz yapay zeka gibi duruyor ama mesajlarıma mantıklı cevap veriyor. Hatta en son mesajlaşmayı size atayım:
1751876876158.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuşmanın sonu:

Evet ben de senle evlenmek istiyorum. Türkiye'de çok büyük firmalarım holdinglerim var ama bulunduğum ülkenin yasal sorunları yüzünden holdinglerimdem para alamıyorum. Bana para gönderebilir misin? Böylece gelebilirim ve borcumu ödeyip seni holding başına geçirebilirim.

Ücret ödenirse:

Bu numaranın profil resmi bulunmamaktadır.

Konuşmanın sonu:

Evet ben de senle evlenmek istiyorum. Türkiye'de çok büyük firmalarım holdinglerim var ama bulunduğum ülkenin yasal sorunları yüzünden holdinglerimdem para alamıyorum. Bana para gönderebilir misin? Böylece gelebilirim ve borcumu ödeyip seni holding başına geçirebilirim.

Ücret ödenirse:

Bu numaranın profil resmi bulunmamaktadır.
Hocam onu verecek kadar saf değilim. Telefonum bozuldu mutsuzum gibi yalanlar attım. Belki para gönderir diye. Ayrıca 14 yaşındayım, profil fotoğrafımda da resmim var. Holding vb. uğraşmaz. Uğraşsa bile üstüme holding alamam, onun salaklığı olur. Türlü türlü hikaye uydurabilirler ama yemem ben onları. Hiç olmazsa İngilizce dilimi geliştirmiş olurum.

Son düzenleme:
Dolandırıcı hocam. Genelde güzel kız/kadın profilleri ile karşımıza çıkarlar. Önce uzun süre konuşarak güven kazanıp aşık olmuş ayağına yatıp kendilerine aşık etmeye çalışırlar. Sonra da istekler ve uçak biletleri havada uçuşur. Şikayet et/Engelle yaparsanız daha iyi olur.