yusufumm07

Üstün
Yeni ünlenmeye başlayan her türlü şirinliği yapıp adeta üstü kapalı izleyicisi kitlesine yalvaran, kitleyi elde ettikten defol çeken kovan, aynı düşünmüyorsun diye ban atan hakaret eden. Bu bana garip geliyor sen kendi kendine bir yere gelmedin. Kameraya konuşa konuşa senin velin nimetin kitlen yani. Tabii ki izleyici de abone oldum istediğim söylerim mantığında olmamalı ama yayıncılar sanki gücü elde ettikten sonra izlemezsen izleme dememeli. Bana çok samimiyetsiz yakışıksız geliyor. Çok havalanıyorlar, siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanımca,
Belli bir kitleyi elde edince arka tarafları kalkıyor ve kendilerini bir şey sanıyorlar. Ayrıca işin içinde para vb de var tabii.

Arkadaş yayıncının hiçbir suçu yok, bu olay tamamen bunları izleyen, bunlara gülen ve para atan varlıklarda. Sonuçta o yayıncı ne kadar kötü davranırsa davransın, küfür etsin, aşağılasın, bir soru sordun diye seni yerden yere vurup sonunda da banlasın yine gidip izleyenler oluyor. Hatta bu duruma gülüyorlar yani.

Mesela her şeye sinirlenen, insanlığından dahi şüphe ettiğim TFT yayıncıları var isim vermiyorum;

Bu adam ciddi ciddi normal soru soranlara bile küfredip banlıyor, sonra gülüyor ve chatte "abi çok iyi yapmışsın, bırakın adam mental ya." falan yazıyorlar. Ben bu adamı nasıl suçlayayım ki? Benim de öyle akılsız, öz saygısı olmayan ve buna rağmen beni zengin eden bir kitlem olsa ben de hor davranırım herhalde. Bundan hoşlanıyor gibiler.

Arkadaş yayıncının hiçbir suçu yok, bu olay tamamen bunları izleyen, bunlara gülen ve para atan varlıklarda. Sonuçta o yayıncı ne kadar kötü davranırsa davransın, küfür etsin, aşağılasın, bir soru sordun diye seni yerden yere vurup sonunda da banlasın yine gidip izleyenler oluyor. Hatta bu duruma gülüyorlar yani.

Mesela her şeye sinirlenen, insanlığından dahi şüphe ettiğim TFT yayıncıları var isim vermiyorum;

Bu adam ciddi ciddi normal soru soranlara bile küfredip banlıyor, sonra gülüyor ve chatte "abi çok iyi yapmışsın, bırakın adam mental ya." falan yazıyorlar. Ben bu adamı nasıl suçlayayım ki? Benim de öyle akılsız, öz saygısı olmayan ve buna rağmen beni zengin eden bir kitlem olsa ben de hor davranırım herhalde. Bundan hoşlanıyor gibiler.
Tamam da bunlar yayın hayatlarına başladıkları zaman böyle değil ki pazarcı esnafı gibiler gel abim gel ablam vs iş ünlendikten sonra başlıyor.

Bunun en iyi örneklerinden biri Jahrein olabilir. Eskiden kitlesiyle samimi ve içten yayınlar yapardı. Eski yayınlarına, konuşmalarına baktığınızda bugünkü duruşuyla arasındaki farkı açıkça görebilirsiniz. Elbette değişmeyen yayıncılar da var; örneğin Pintipanda hala aynı samimiyetini koruyor.