Instagram'da gezdim biraz simdi de kitap okuyacağım. 4 gibi yatarim belki, siz neden uyumadınız?

Uyumadım uyanığım çünkü kan gazı tektikimdeki karbondioksit oranı yüksek. Ondan dolayı da uyursam daha da yükseleceği söylendi ve entübe olacağımı belirttiler. 😔😞

Şu an bilgisayardaki sorunu hallettim, şimdi dışarı yürüyeşe çıkacağım.

Pek yardımım dokunmadı ama sevindim çözmene muhtemelen RAM anakrtta temassızlık vs yapmıştır. Bu saatte yürüyüşe çıkmak sık yaptığınız bir şeymi bende yapmak istiyorum ama geceleri bitkin oluyorum genelde. İyi yürüyüşler.

Pek yardımım dokunmadı ama sevindim çözmene muhtemelen RAM anakrtta temassızlık vs yapmıştır. Bu saatte yürüyüşe çıkmak sık yaptığınız bir şeymi bende yapmak istiyorum ama geceleri bitkin oluyorum genelde. İyi yürüyüşler.
Evet genelde yaparım. İyi geliyor zihnine 0 gürültü ile yürüyüş yapmak. Bazen köpek seviyorum, bazen camide takılıyorum. Garip biriyim.

Geri zekalı gibi akşam uyuyakalmışım. Gece 12 gibi uyandım. Benim sabah 5'te kalmam lazım ve hala uyanığım saat 03:56. Ölü gibi gideceğim yarın. Artık kahveyi içmek yerine damardan basmayı düşünüyorum. İyi ki başka derdim yok. Derdi olanlara sabır ve en kısa sürede derman diliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör: