Psikolojisi kolay değil fakat bu mevzuları yaklaşık 16 yıl önce atlatmış ve şu an masanın diğer tarafında devam eden bir ağabeyiniz olarak şunu söylemek isterim. Mezuna kalmaktan korkmayın. 1 sene o kadar da önemli değil. Yeter ki sizin niyetiniz iyi olsun. Öyle haldır huldur yetişilecek bir yer yok. İyi şeylere 1 sene sonra da ulaşabilirsiniz. Bu telafisi olmayacak sıkıntılara yol açmıyor. :)

Hocam bende senin gibi hukuk istiyordum ve bir anda kafa dank etti ve sayısal çalışıp 30-40.000 sıralama yapmaya karar verdim. 1 kere mezuna bıraktım, muhtemelen bu senede sayısal için yetmeyecek. Bu dünyaya bir kere geliyorsun ve yazıcağın bölüm hayatını etkiliyor. İnşallah siz hayaliniz olan hukuku bende tıpı kazanırım. Ömründen gidecek 1-2 senenin ortaya güzel bir şey çıkartacaksa pek de bir önemi yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende senin gibi hukuk istiyordum ve bir anda kafa dank etti ve sayısal çalışıp 30-40.000 sıralama yapmaya karar verdim. 1 kere mezuna bıraktım, muhtemelen bu senede sayısal için yetmeyecek. Bu dünyaya bir kere geliyorsun ve yazıcağın bölüm hayatını etkiliyor. İnşallah siz hayaliniz olan hukuku bende tıpı kazanırım. Ömründen gidecek 1-2 senenin ortaya güzel bir şey çıkartacaksa pek de bir önemi yok.

Ailem açısından tepkileri ne olacak onu bilmiyorum namus olayı gibi bakıyorlar çünkü mezuna kalmam sıkıntı olabilir.

Ailem açısından tepkileri ne olacak onu bilmiyorum namus olayı gibi bakıyorlar çünkü mezuna kalmam sıkıntı olabilir.
Benim sonuçlar açıklandığında babam "sınava kaç kişi giriyor" diye dalga geçmişti. Siz başarana kadar sizi tembel, boş, salak birisi olarak görürler ama kazandıktan sonra direkt nötr olur bu duygular. Kazanana kadar kulağını kapamalısın.