Merak ettim. Yani tarafsız mı? Propaganda mı?
Detaylar
Kim cevapladı?bandito
Becerikli
Kesinlikle propaganda videosu.
On binlerce insan ölümüne topraklarını terk etmiyor-etmediler ve çoğu heğimizin gözü önünde katledildiler. Soykırıma uğradılar. Bu da soykırımı meşrulaştırmaya çalışanların propagandasından başka bir şey değil.
On binlerce insan ölümüne topraklarını terk etmiyor-etmediler ve çoğu heğimizin gözü önünde katledildiler. Soykırıma uğradılar. Bu da soykırımı meşrulaştırmaya çalışanların propagandasından başka bir şey değil.
Video da insanlar şey diyor. "Yahudiler bize yardım etti".Kesinlikle propaganda videosu.
bandito
Becerikli
Öldürerek mi yardım ettiler acaba?Video da insanlar şey diyor. "Yahudiler bize yardım etti".
O insanların psikolojisini tahmin bile edemem. Düşünürüm ama asla tam anlamıyla tahmin edemem. Aralarında hiç yetişkin erkek yok nedense. Onlar nerede ne düşünüyorlar? Açlıkla terbiye edildi bu insanlar ve sadece bir kadın bir çocuk konuşuyor. Çok garip. Yani her halinden propaganda olduğu çok belli.
Son düzenleyen: Moderatör: