RamKokusuSeven 45
Üstün
- Makaleler
- 1
Benim size dediğim robot Humanoid.Robot dediğimiz tanım tam olarak nedir size göre açıkta duran bir bilgisayar mı?
Benim size dediğim robot Humanoid.Robot dediğimiz tanım tam olarak nedir size göre açıkta duran bir bilgisayar mı?
Ben ne diyorum emirişkom.Humanoid için de kasa ve donanım (belirli sensör kartları anakartlar) gerekmiyor mu canım kardeşim benim.
Benim de robot yapma hedefim vardı seneye ama işte anladım 1.30 bir robot yapmak bile çok zor. Neden donanım lazım ve donanım için ne lazım? Size bırakıyorum.
Emir, ben sana robot tartışması için gelmedim. Abi görenler nasıl yaz derdinden robota döndüler dicek. Hem RAM spreyi neNeden donanım lazım derken gerek yokmuş gibi konuşma RAM spreyi (lakap bulamadım çok takma)
Emir, ben sana robot tartışması için gelmedim. Abi görenler nasıl yaz derdinden robota döndüler diyecek. Hem RAM spreyi ne![]()
Evet, şu an bana yardım edin boşlukta hissediyorum ne yapacağim? Neden istediğim gibi gitmedi her şey?
Hiç oyun yapmaya başlamayı denediniz mi peki? Veya bir Lego alıp yapmaya çalıştınız mı? Demeyle olmuyor öyle. Önceden karar veriyorsanız zamanı gelince kararınızı uygulayın. Bekleyerek o zamanı da kaybedersiniz.
Oyun yapmayı denedim ama işte bitmedi hala bitmez gibi. Lego nasıl alalım hocam bu durumda.Hiç oyun yapmaya başlamayı denediniz mi peki? Veya bir Lego alıp yapmaya çalıştınız mı? Demeyle olmuyor öyle. Önceden karar veriyorsanız zamanı gelince kararınızı uygulayın. Bekleyerek o zamanı da kaybedersiniz.
Mesela şu an bile oyun yapmayı temelden öğrenmeye başlayabilirsiniz. Veya bir Lego alıp yapmayı deneyebilirsiniz. Her gün boş bekleyerek önceden belirlediğiniz hedeflere ulaşamazsınız.