Her zaman her şey istediğin gibi gitmeyecek yaptıkların için değil, yapamadıkların için pişman olursun. Eğer imkanın el veriyorsa şimdi başla yapmak istediklerine eğer şuan ki şartların el vermiyorsa en uygun zamanı bekle vazgeçme.Evet, şu an bana yardım edin boşlukta hissediyorum ne yapacağim? Neden istediğim gibi gitmedi her şey?
Detaylar
Kim cevapladı?RamKokusuSeven 45
Üstün
- Makaleler
- 1
İmkan el verseydi bir Lego alaydım bari. Oyun yapıyozda biter mi okula kadar bilmiyorum.Her zaman her şey istediğin gibi gitmeyecek yaptıkların için değil, yapamadıkların için pişman olursun. Eğer imkanın el veriyorsa şimdi başla yapmak istediklerine eğer şuan ki şartların el vermiyorsa en uygun zamanı bekle vazgeçme.
Andrea Kimi Antonelli 78
Yetkin
İmkan el verseydi bir lego alaydım bari. Oyun yapıyozda biter mi okula kadar bilmiyorum.
Bütçen hiç mi yok?
- Makaleler
- 65
Baştan pes edersen oyun yapamazsın zaten. Lego konusu ise olmayacaksa baştan kafadan çıkarılabilirdi.Oyun yapmayı denedim ama işte bitmedi hala bitmez gibi. Lego nasıl alalım hocam bu durumda.
RamKokusuSeven 45
Üstün
- Makaleler
- 1
Pes etmedim aktif olarak yapıyorum ama biter mi emin değilim.
RamKokusuSeven 45
Üstün
- Makaleler
- 1
Var bütçe ama eve eşya, yemek mi alınsın? Lego mu?
- Makaleler
- 65
Çabuk bitecek gibi değil bu iş zaten. Bazen aylar sürer, bazen yıllar.Pes etmedim aktif olarak yapıyorum ama biter mi emin değilim.
RamKokusuSeven 45
Üstün
- Makaleler
- 1
Yani şöyle küçük çaplı bir şey çıkarsam yeterdi.Çabuk bitecek gibi değil bu iş zaten. Bazen aylar sürer, bazen yıllar.
creazy 63
Üstün
Her zaman istediğimiz şey maalesef olmuyor, keşke olsa, ah ah...Selamlar, yani bakın ders çalıştım, yattım, gezdim, eğlendim evet. Ama yaz öncesinde diyordum "ailem rahata ulaşacak", "Lego alıp yapacağım", "Oyun yapacağım", "Özel derse ve dershaneye gideceğim." Diyordum ve dediklerimin hiçbiri olmadı. Yani bilmiyorum, boşlukta gibiyim. Her gün artık ya PS5 oyun oynayıp ders çalışıyorum ya da arkadaşımla denize gidiyorum. Neden böyle oldu? Artık ne yapabilirim bugünden sonra?
RamKokusuSeven 45
Üstün
- Makaleler
- 1
Bilmiyorum, çok umutluydum aslında neden böyle oldu? Yaz öncesi "Off ailem mutlu olur, rahata kavuşuruz ve lego yaparım" Diyordum ama olmadı.Her zaman istediğimiz şey maalesef olmuyor, keşke olsa, ah ah...