EQUA 13

Başarılı
Buds 3 FE almayı düşünüyordum fakat bir türlü satışa çıkmadı. Peşin fiyatına 6 taksitle Buds 3 Pro beyazı 6.750 TL'ye, gümüşü 7500'e alabiliyorum şu an fakat bu kadar vermeye gerek var mı?

S25, Tab S9 ve Watch 6 ekosistemiyle kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla bende bir süredir kulaklık arayışındayım buds 3 pro kroniği çok görünüyor araştırıyorum şikayet çok var. Dedim acaba samsung shoptan felen alsam fazla ödesem şikayetvarda orayla ilgili de konu açılmış çok büyük şans lazım sağlamı gelmesi için galiba. O kadar para bayılıp birde sol kulaklık sarj olacak mı yok işte kutuyu kulaklık görecek mi girecek öyle mi böyle mi uğraşması hiç çekilmez. O nedenle şuan için beklemedeyim başka marka model bakıyorum.

Vallahi bende bir süredir kulaklık arayışındayım Buds 3 Pro kroniği çok görünüyor araştırıyorum şikayet çok var. Dedim acaba Samsung shoptan felen alsam fazla ödesem Şikayetvar'da orayla ilgili de konu açılmış çok büyük şans lazım sağlamı gelmesi için galiba. O kadar para bayılıp bir de sol kulaklık şarj olacak mı yok işte kutuyu kulaklık görecek mi girecek öyle mi böyle mi uğraşması hiç çekilmez. O nedenle şu an için beklemedeyim başka marka model bakıyorum.

İlk çıkan modellerde çok sorun var mış bir toplatılma oldu fakat son modeller nasıl bilmiyorum fakat ben beyaz olanını aldım beklemek yerine.