Serkan1562

Uzman
Arkadaşlar merhaba. Bir telefoncu yurt dışı Buds 3 Pro satıyor, 1.200 TL. Çok ucuz olması nedeniyle orijinal olmadığını düşünüyorum. Bunun orijinal olduğunu nasıl anlayabilirim? Bu kulaklıklarin sahtesi var mı?

Kapalı kutu halinde satıyor cihaz kodu vs. her şey tıpatıp aynı.

Arkadaşlar merhaba. Bir telefoncu yurt dışı Buds 3 Pro satıyor, 1.200 TL. Çok ucuz olması nedeniyle orijinal olmadığını düşünüyorum. Bunun orijinal olduğunu nasıl anlayabilirim? Bu kulaklıklarin sahtesi var mı?

Kapalı kutu halinde satıyor cihaz kodu vs. her şey tıpatıp aynı.
Sahte. 1.200 TL su an 30 dolar yapiyor. O fiyata orijinal olmasi imkansiz.

Tamamdır hocam deneyeyim.

Vallahi kutu ve cihaz inanilmaz orijinal görünüyor sahteyse bile cok basarili

Wearable bağlanmıyorsa replikadır. Replika ürünler bass ağırlıklı EQ ile gelir hocam ondan dolayı kelebek etkisi yaratır profesyonel dinlemeyenlere aynı segment kulaklıkları daha iyi performans verecektir.

Yurt dışı kollarını açtı, kamyon yüküyle faturasız telefon, saat, aksesuar gönderiyor. Belki kullanıcısı ticaret amacı olmadan almış satıyor olabilir ancak geri kalan ürünlerin hepsi replika, kusurlu mallar. Özellikle saat piyasası, düşman başına.

Biraz kurcalayinca replika olduğunu fark ettim. Sonra telefoncu da belirtti replika olduğunu. Ama gerçekten görüntü olarak orijinalle ayırt etmek imkansız. Çok şaşırdım.