Dagster3532 2

Uzman
Girişe sert koyduğum halde ve temiz gözüktüğü halde kulaklık bir şarj oluyor bir şarj olmuyor. Zorla şarj ediyorum resmen kulaklıkları. Aynı durum AirPods 3 Pro'da olmuyor. Ayrıca kulaklığın mikrofonu AirPods 3 Pro mikrofonuna göre berbat.

Servise verin. Ayrica Buds3 Pro ile AirPods Pro 3 esit segmentte degiller. App 3, Buds3 Pro'dan her konuda daha iyi. Samsung'un mikrofonu iyi degil. Ancak AirPods'larin mikrofonlari da iyi degil.

Büyük ihtimalle bir sorun yok diye geri verecekler. O yüzden sizin tavsiye edebileceğiniz bir şey varsa denemek istiyorum. Tam olarak kapsamlı şekilde temizleyebilir miyim? Ve ne önerirsiniz? Telefonum S26 Ultra. Apple olanı kullanabilirim ama daha kutu ve kendisinin şarjı bile gözükmüyor ayrıca bildirim okuma özelliğini nedense iki kulaklıkta da çalıştıramadım. Satıp bir üst modeli olan Buds4 Pro almayı düşünüyorum. Hata mı ederim? Bildirim okuma vs önemli tabii ki ama benim için asıl mesele biraz daha mikrofon kalitesinden yana. Bu ikisini de katlayıp geçebilecek bir şey yok mu?

Büyük ihtimalle bir sorun yok diye geri verecekler. O yüzden sizin tavsiye edebileceğiniz bir şey varsa denemek istiyorum. Tam olarak kapsamlı şekilde temizleyebilir miyim? Ve ne önerirsiniz? Telefonum S26 Ultra. Apple olanı kullanabilirim ama daha kutu ve kendisinin şarjı bile gözükmüyor ayrıca bildirim okuma özelliğini nedense iki kulaklıkta da çalıştıramadım. Satıp bir üst modeli olan Buds4 Pro almayı düşünüyorum. Hata mı ederim? Bildirim okuma vs önemli tabii ki ama benim için asıl mesele biraz daha mikrofon kalitesinden yana. Bu ikisini de katlayıp geçebilecek bir şey yok mu?
Mikrofon kalitesi onemli anladigim kadariyla. Buds4 Pro'nun mikrofonu iyi fakat AirPods Pro 3'den ruzgarli alanlarda yine daha kotu performans verecek. O yuzden mikrofon acisindan onermem. Butce ne kadar tam olarak?

Mikrofon kalitesi onemli anladigim kadariyla. Buds4 Pro'nun mikrofonu iyi fakat AirPods Pro 3'ten ruzgarli alanlarda yine daha kotu performans verecek. O yuzden mikrofon acisindan onermem. Bütçe ne kadar tam olarak?

10-12 bin TL civarı hocam. Alacağım farklı marka kulaklıklar özelliksiz olur mu?

FreeBuds Pro 5 alırsam Buds 4 Pro almadığım için ne kaçırırım hocam?
Konfor olarak Buds4 Pro bayagi rahat bir TWS. Kulakta durma olarak FreeBuds Pro 5 daha iyi. Batarya olarak Buds4 Pro daha iyi ama AirPods Pro 3 ikisinden de iyi pil omru icin. Senin icin en onemli unsur olan mikrofon konusunda bariz FreeBuds Pro 5 daha iyi. ANC olarak FreeBuds Pro 5 derim yine. Ses kalitesi olarakta FreeBuds Pro 5'i tavsiye ederim. Toparlamak gerekirse konfor ve batarya disinda kaybin olmayacak.

Konfor olarak Buds4 Pro bayagi rahat bir TWS. Kulakta durma olarak FreeBuds Pro 5 daha iyi. Batarya olarak Buds4 Pro daha iyi ama AirPods Pro 3 ikisinden de iyi pil omru icin. Senin icin en onemli unsur olan mikrofon konusunda bariz FreeBuds Pro 5 daha iyi. ANC olarak FreeBuds Pro 5 derim yine. Ses kalitesi olarak da FreeBuds Pro 5'i tavsiye ederim. Toparlamak gerekirse konfor ve batarya disinda kaybin olmayacak.

Mikrofon harici genele vursak orada yine FreeBuds Pro 5 alır değil mi hocam?
Şu özellikler, mikrofon ve adamakıllı bir bildirim okuma olsun başka bir şey istemiyorum. Bilmiyorum çok şey mi istiyorum? Bu kulaklığın mikrofonu sanki peşmerge gibi sesi iletiyor. Şarjı da hızlı bitiyor gibi geliyor. Ve şarj edeceğim zaman Bir taraf şarj olmuyor. Kulaklığı servise versem temizleyin olacak lafları. Ama temizlenecek yeri de bulamadım. Nereye dikkatlice baksam bir şey bulamadım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260602_214201_One UI Home.webp
    Screenshot_20260602_214201_One UI Home.webp
    937 KB · Görüntüleme: 24
Mikrofon harici genele vursak orada yine FreeBuds Pro 5 alır değil mi hocam?
Bence FreeBuds Pro 5 alir.
Şu özellikler, mikrofon ve adamakıllı bir bildirim okuma olsun başka bir şey istemiyorum. Bilmiyorum çok şey mi istiyorum? Bu kulaklığın mikrofonu sanki peşmerge gibi sesi iletiyor. Şarjı da hızlı bitiyor gibi geliyor. Ve şarj edeceğim zaman Bir taraf şarj olmuyor. Kulaklığı servise versem temizleyin olacak lafları. Ama temizlenecek yeri de bulamadım. Nereye dikkatlice baksam bir şey bulamadım.
Hayir, cok sey istemiyorsun. Her tuketici gibi harcadigin paraya deger bir deneyim elde etmek istiyorsun sadece. Bence yine de bi' servise gonderin. En azindan denedim dersin.