Amazon'da şu an 5.700 lira. Halihazırda Buds 2 Pro var ancak ses kalitesinde bariz fark var diyorlar. Yükseltmeye değer mi? Değmez ise 10.000 liraya kadar yeni kulaklık bakıyorum kulak içi kulak üstü olması fark etmez Bluetooth olsun yeter. Önerilerinizi de bekliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Smmmhunter
Üstün
Samsung cihazla kullanacaksanız alınır.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Buds 3 Lite kullanıyorum. Ses konusunda benim için yeterli fakat dış ortamda arkadan gelen sesleri kısmıyor. Buds 3 Pro bu özelliğe sahip. Arkadaki sesleri kısıp sizin sesinizi karşıya iletebiliyor. Onun dışında aman aman bir fark yok. Ha konu alınır mı konusu ise, evet alınır.
Yanlışlık olmaması açısından soruyorum. Ürün Xiaomi ürünü mü yoksa Samsung ürünü mü? İki markada da Buds 3 Pro mevcut.
Yanlışlık olmaması açısından soruyorum. Ürün Xiaomi ürünü mü yoksa Samsung ürünü mü? İki markada da Buds 3 Pro mevcut.
Smmmhunter
Üstün
5700TL olan Samsung'tan bahsediyor.Buds 3 Lite kullanıyorum. Ses konusunda benim için yeterli fakat dış ortamda arkadan gelen sesleri kısmıyor. Buds 3 Pro bu özelliğe sahip. Arkadaki sesleri kısıp sizin sesinizi karşıya iletebiliyor. Onun dışında aman aman bir fark yok. Ha konu alınır mı konusu ise, evet alınır.
- Makaleler
- 23
Hayir farka degmez. Sennheiser Accentum Plus bakin. Crinacle diyor bunu bu arada.Amazon'da şu an 5.700 lira. Halihazırda Buds 2 Pro var ancak ses kalitesinde bariz fark var diyorlar. Yükseltmeye değer mi? Değmez ise 10.000 liraya kadar yeni kulaklık bakıyorum kulak içi kulak üstü olması fark etmez Bluetooth olsun yeter. Önerilerinizi de bekliyorum.
Hem Buds2 Pro hem Buds3 Pro sahibiyim. Buds2 Pro'dan Buds3 Pro'ya geçince "vaaov" olduğumu hatırlamıyorum. Hatta ne kadar gerekli tartışılır. Buds3 Pro bas ve tizleri biraz daha arttırılmış, Buds2 Pro daha yumuşak gibi hatırlıyorum şu an. Evde ikisini yan yana kıyaslayıp net bir şey yazacağım. 
S23 ile kullanacağım.
Samsung Buds 3 Pro hocam.Buds 3 Lite kullanıyorum. Ses konusunda benim için yeterli fakat dış ortamda arkadan gelen sesleri kısmıyor. Buds 3 Pro bu özelliğe sahip. Arkadaki sesleri kısıp sizin sesinizi karşıya iletebiliyor. Onun dışında aman aman bir fark yok. Ha konu alınır mı konusu ise, evet alınır.
Sony XM5 mi yoksa Accentum Plus mı özellik olarak daha iyi peki hocam veya düz Accentum ile arada büyük farklar var mı?Hayir farka degmez. Sennheiser Accentum Plus bakin. Crinacle diyor bunu bu arada.
Teşekkür ederim hocam epey yardımı dokunur.Hem Buds2 Pro hem Buds3 Pro sahibiyim. Buds2 Pro'dan Buds3 Pro'ya geçince "vaaov" olduğumu hatırlamıyorum. Hatta ne kadar gerekli tartışılır. Buds3 Pro bas ve tizleri biraz daha arttırılmış, Buds2 Pro daha yumuşak gibi hatırlıyorum şu an. Evde ikisini yan yana kıyaslayıp net bir şey yazacağım.![]()
- Makaleler
- 23
Ses kalitesi olarak Accentum Plus daha iyi.S23 ile kullanacağım.
Samsung Buds 3 Pro hocam.
Sony XM5 mi yoksa Accentum Plus mı özellik olarak daha iyi peki hocam veya düz Accentum ile arada büyük farklar var mı?
Teşekkür ederim hocam epey yardımı dokunur.
Şanslısınız ki daha yeni @Simon hocamın yardımlarıyla da XM5 de almıştım, detaylı açıklamalar pek yakında.