Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Evet dostlar, bugün itibarıyla 35 oldum. Sakallarım beyazladı bu sene, yaşlanmak bile ayrı keyifli imiş onu anladım.

Doğum günü hediyelerinizi lütfen gönderelim. :D

Akranlarımda da var mı saç-sakal beyazlaması çok, merak ettim?

Son düzenleme:
Doğum günün kutlu olsun hocam. Nice mutlu yıllara. Her şey dilediğin gibi olsun. Akranlarını bilmem ama ben 25'im bazı arkadaşlarımda var ufaktan beyazlar.

Çok teşekkür ederim. En güzel yaşlar 25'ler. Benim de dikkatimi çekti, artık bu yaşlarda yani 25 civarlarında beyazlama-dökülme sorunu yaşayan çok görüyorum. 30'u bile bulmuyor artık galiba.

Doğum günün kutlu olsun alpay abi. Sistemde de yaşın düzelmiş :) 25 yaşından küçük olarak benim saçımda da beyazlar var :)

Çok teşekkür ediyorum :temenni: yok, onu manuel olarak ben yazdım. Hesap detaylarından değişmesi için, yöneticilerle irtibat haline geçmem gerekiyormuş. Bir ara rica ederim artık düzeltilmesi için. İyi en azından günü yanlış yazmamışım. Bunlar hep yaşlanmaktan işte. :rofl:

Doğum gününüz kutlu olsun (: Nice güzel yıllarınız ve fit yaşlarınız olsun.

Hep birlikte uzun yıllara diyorum. :terssurat:

Çok teşekkür ediyorum :temenni: yok, onu manuel olarak ben yazdım. Hesap detaylarından değişmesi için, yöneticilerle irtibat haline geçmem gerekiyormuş. Bir ara rica ederim artık düzeltilmesi için. İyi en azından günü yanlış yazmamışım. Bunlar hep yaşlanmaktan işte. :rofl:
Şimdi fark ettim konum bilgisiymiş orası :D Doğum gününüz kutlu olsun tekrardan.

Şimdi fark ettim konum bilgisiymiş orası :D doğum gününüz kutlu olsun tekrardan.

Dedim oraya yazayım bari en azından. :rofl:

Abi ben 31'im benim bıyıklar sararmaya başladı saçlarda da aklar var. Fenerbahçeliyim onun da etkisi var. :D

Bende fenerbahçeliyim, belki de ondandır. Sigara da sarartır içiyorsan eğer. Bir ara benim de sararmıştı. Sonra normale döndü. :LOL:

Evet dostlar, bugün itibarıyla 35 oldum. Sakallarım beyazladı bu sene, yaşlanmak bile ayrı keyifli imiş onu anladım.

Doğum günü hediyelerinizi lütfen gönderelim. :D

Akranlarımda da var mı saç-sakal beyazlaması çok, merak ettim?
Bugün benim de doğum günüm, ben de 23 oldum. Doğum gününüz kutlu olsun :) (Bana iki tane kek vermişler :D)