Şampiyon kim olacak?

• Oy verenlerin toplamı
    81
  • Anket kapandı .
Yaklaşık yirmi yıl evvel bir futbol takımına gönül vermiştim (Fenerbahçe) ve kısa bir süre sonra ilgim azalmıştı; lakin bu sene Galatasaray'a sempatim arttı ve kendimi "taraftar" olarak nitelendirmeye başladım. Bu sebeple, Galatasaray'ın şampiyonluğa ulaşmasını yürekten arzu ediyorum.
Gönül verdin demeyelim, öylesine takım tutmuşsun dostum gönlünü vermek ayrı bir olay, gönlünü veren çok absürt bir olay olmadığı sürece takım değiştirmez herhalde.

GS şampiyon olursa tuttuğum takım şampiyon olduğu için sevineceğim.
FB şampiyon olursa 7.000 TL'ye yakın para alacağım.

Win- Win.

Sayın @6434 maalesef önyargınız gerçeği yansıtmıyor. "Çok absürt" bir hadise yaşadığımdan ötürü alakam azalmıştı. Kısaca özetlemek gerekirse, Efes Pilsen ile Fenerbahçe arasında oynanan basketbol maçını, o dönem Efes Pilsen altyapısında yer aldığımdan dolayı annemle birlikte Efes Pilsen tribününden izliyordum. Maç esnasında çıkan olaylarda hem annem hem de ben darp edildik, ölümden döndük. Bizi darp edenler ise Fenerbahçe taraftarı idiler.

Sayın @6434 maalesef önyargınız gerçeği yansıtmıyor. "Çok absürt" bir hadise yaşadığımdan ötürü alakam azalmıştı. Kısaca özetlemek gerekirse, Efes Pilsen ile Fenerbahçe arasında oynanan basketbol maçını, o dönem Efes Pilsen altyapısında yer aldığımdan dolayı annemle birlikte Efes Pilsen tribününden izliyordum. Maç esnasında çıkan olaylarda hem annem hem de ben darp edildik, ölümden döndük. Bizi darp edenler ise Fenerbahçe taraftarı idiler.
"Herhalde." dediğim için kapıyı açık bıraktım diyelim, yoksa sana dönek falan demek istediğim yok, annenle senin adına üzüldüm, gönlünü verdiğin bir takımı değiştirmek için sebep mi bilmiyorum, sonuçta taraftar yüzünden olan bir olay, çok berbat bir olay olmuş.

Sayın @6434, söylemek istediğinizi anladım. Benim ifadem yalnızca sözlerinizin başlangıç kısmına yönelikti; dolayısıyla herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Teşekkür ederim. O dönem yaşanan bu hadise epey yankı uyandırmıştı. Fenerbahçe basketbol yönetimi, taraftarları adına özür dilemeyi kabul etmiş olmasına rağmen, bu niyetlerini eyleme dökmemişlerdi. Taraftar grubundan da herhangi bir geri dönüş olmamıştı. Bu durum, zamanla bende bir nefret duygusuna dönüştü. Nihayetinde bu bireysel bir tepki, sanırım anlaşılabilir bir durum.