Kesinlikle, annene ve sana saldıran insan olmayan yaratıkların en büyük cezayı alması gerekirdi, ülkemizde maalesef bir linç kültürü var ve insanlar bu işin ciddiyetini bilmiyor, tekrardan geçmiş olsun...Sayın @6434, söylemek istediğinizi anladım. Benim ifadem yalnızca sözlerinizin başlangıç kısmına yönelikti; dolayısıyla herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Teşekkür ederim. O dönem yaşanan bu hadise epey yankı uyandırmıştı. Fenerbahçe basketbol yönetimi, taraftarları adına özür dilemeyi kabul etmiş olmasına rağmen, bu niyetlerini eyleme dökmemişlerdi. Taraftar grubundan da herhangi bir geri dönüş olmamıştı. Bu durum, zamanla bende bir nefret duygusuna dönüştü. Nihayetinde bu bireysel bir tepki, sanırım anlaşılabilir bir durum.
Detaylar
Kim cevapladı?dr.dre
Deneyimli
İstanbulspor, Konya'dan daha iyi oynuyor. Küme olması yanıltmasın sizi. Fenerliler Konya'nın yenmesini bekliyor, tam tersi de çıkabilir. Fener'in eksikleri de var, yenilebilir.
Fener ilk 20 dakikada 2 tane atar. Maç 4-0 veya 5-0 biter.
Fener ilk 20 dakikada 2 tane atar. Maç 4-0 veya 5-0 biter.
Fb 1-2 ist yenilir diye düşünüyorum.
Koneko Toujou
Üstün
Bugün 19:00'da başlayacak maçlarla beraber Galatasaray'ın mı yoksa Fenerbahçe'nin mi şampiyon olacağı kesinleşecek. Siz kimin şampiyon olacağını düşünüyorsunuz, açıkçası forumun fikrini öğrenmek isterim.
Maçlar:
Galatasaray - konyaspor ( konyaspor son 3 senedir kendi evinde Galatasaray'ı yeniyor, Galatasaray 2016 - 17 sezonundan beri Fenerbahçe'den aldığı her mağlubiyetten sonra ki maçında galibiyet alamadı.)
Fenerbahçe - istanbulspor ( Kadıköy'de oynanacak maç ve istanbulspor ligte son sırada bulunuyor.)
Galatassaray 1.5 üst. (YTD)
Göründüğü Gibi Olan
Yetkin
- Makaleler
- 1
GS'liyim ama 10 kişilik FB'ye yenilmesinden sonra şampiyonluğu hakettiğini düşünmüyorum.
Galatasaray Konya'da maçı vermez, buraya kadar gelindi, FB maçı leş gibiydi ama yani, son maçı vermek için beyinsiz olmak lazım bu kadar netim bu konuda. Fener zaten %100 kazanacak Konya-GS maçı belirleyici olur en kötü 1 puan alır GS, zaten her iki takıma da 1 puan yetiyor. Tabii Fener Konya'ya para basarsa başka
.
Bugün 19:00'da başlayacak maçlarla beraber Galatasaray'ın mı yoksa Fenerbahçe'nin mi şampiyon olacağı kesinleşecek. Siz kimin şampiyon olacağını düşünüyorsunuz, açıkçası forumun fikrini öğrenmek isterim.
Maçlar:
Galatasaray - konyaspor ( konyaspor son 3 senedir kendi evinde Galatasaray'ı yeniyor, Galatasaray 2016 - 17 sezonundan beri Fenerbahçe'den aldığı her mağlubiyetten sonra ki maçında galibiyet alamadı.)
Fenerbahçe - istanbulspor ( Kadıköy'de oynanacak maç ve istanbulspor ligte son sırada bulunuyor.)
C şıkkı Beşiktaş
HDDKullanıyorum
Üstün
Trabzonspor'lu birisi olarak Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istiyorum.