Detaylar
Kim cevapladı?erdym
Üstün
Hangi ülkede yürüyüş yaptıklarının farkında değiller sanırım. Sallasa ne olur? Sallamasa ne olur? Saçma sapan tribe girmişler.
Bir şeyler yazarım da yazmaya korkuyorum, bu korku bile istenilen bir şey bence.
Türkiye'deki Filistin halkını, ülkelerine gönderme vakti geldi galiba.
Son düzenleyen: Moderatör:
serkansgp
Uzman
Kapalı kadın aydınlanma yaşamıştır.... Türk bayrağını sallayamayan bir Türk vatandaşı da bu yürüyüşü kim yaptı?? Olay biraz saçma değil mi? Kim neden laf eder ki... Oradaki polis niye buna izin verir. Olay sadece tek karşı çıkan o kadın değil. Yanlış anlaşılma var bence. Yoksa çok saçma ya.
- Makaleler
- 1
Burasi Türkiye tabii Türk bayrağı sallıyabilir, Arap ülkesi değil. Bence direkt Filistin gösterisi yasaklamali.
Berbat bir döneme geldik. Çocuklarımıza, torunlarımıza iyi bir gelecek bırakmadık. Ne iyi bir eğitim verebiliyoruz ne de hayata hazırlayabiliyoruz. Eğitim sistemi berbat, İnsanlarımızın bir çoğunun IQ seviyesi yerlerde.
Okuma bilmeyiz, anlamak nedir bilmeyiz. Suçlusu hepimiz değiliz elbette orası ayrı.
Hazır olun, siz mezarda yatarken onlar arkanızdan ananıza bacınıza sövecekler.
Okuma bilmeyiz, anlamak nedir bilmeyiz. Suçlusu hepimiz değiliz elbette orası ayrı.
Hazır olun, siz mezarda yatarken onlar arkanızdan ananıza bacınıza sövecekler.
Son düzenleme:
6 -
Eşinden boşandıktan sonra çocuğunu görmeye gelen kadın, kayınpederi tarafından öldürüldü.
Eşinden boşandıktan sonra çocuğunu görmeye gelen kadın, kayınpederi tarafından öldürüldü.
- Makaleler
- 1
Bir şeyler yazarım da yazmaya korkuyorum, bu korku bile istenilen bir şey bence.
Herkes korkusunun ustune gider baskaldirirsa hepimizle ugrasmaya gucleri yetmez iste. İnsnalarin bir turlu anlayamadiklari şey bu.
İşte zaten o gücü kırdılar.Herkes korkusunun ustune gider baskaldirirsa hepimizle ugrasmaya gucleri yetmez iste. İnsnalarin bir turlu anlayamadiklari şey bu.