Makaleler
1
Bugün yapılacak olan Xbox Showcase'inde, Stay of Decay 3 ile alakalı bir fragman gösterileceği kesinleşti.

Sızıntının kaynağı olan yapımcı firma Undead Labs, siteyi güncelleyerek sızdırılan basın bültenini yayınladı, sonrasında durum fark edilince, site erişime kapatıldı.

Sızdırılan basın bülteni:
UNDEAD LABS İÇİN YENİ BİR DÖNEM.

Undead Labs, stüdyo markasını indie’den Xbox’a evrilmesiyle uyumlu hale getirmek için bir marka uygulaması olan 51 Eggs ile bir iş birliğine girdi. Undead Labs, 2009 yılında Seattle'da sadece bir avuç geliştiriciyle kurulan bir girişim olarak kuruldu. Stüdyonun adı, 2013'te piyasaya çıkan ilk State of Decay oyunu için zekice bir pazarlama taktiğiydi. Bir buçuk on yıl sonra, Undead Labs ilk haline pek benzemiyor. 2018'deki satın alımın ardından, Xbox ile olan ilişkisi yayıncı ortaklıktan ana şirket olmaya dönüştü. Kısa bir süre sonra, kurucu ayrıldı ve yeni Stüdyo Başkanı Philip Holt, Illinois ve Florida'daki uydu ofislerin genişlemesi de dahil olmak üzere liderlik görevine başladı. Stüdyo markasının değişme zamanı gelmişti. Holt, “Çalıştığımız yaratıcı ekiplere zombilerin ötesine geçen kolektif bir kimlik vermek istedik” diyor. Personel Şefi Vicki Ebberts, “Markamızın ne kadar büyüdüğümüzü ve değiştiğimizi yansıtmasının doğru zaman olduğunu hissettik” diye ekliyor. Marka geliştirme uzmanları 51 Eggs ile iş birliği yapmak heyecan verici ve ödüllendirici bir macera oldu. Undead Labs ekibiyle yakından çalışarak, 51 Eggs, marka stratejisinden sözel ve görsel marka kimliği tasarımına kadar her şeyi kapsayan bütünsel, stüdyo değerlerine dayalı bir marka deneyimi sundu. Sonuç, Undead Labs’in adını ve marka hikayesini yeniden tanımlamak, yeni bir logo ve görsel ekosistem, açılış animasyonları, web sitesi, özel marka lansman kitleri, stüdyo iç mekan sanat eserleri, tabela, yön bulma ve daha fazlasını içeriyor. Bu Pasifik Kuzeybatı merkezli şirketler, stüdyonun mirasını, mevcut yönünü ve Undead Labs'in kalbinin atan insanlarının paylaşılan hayallerini ve arzularını keşfetmek için neredeyse iki yıl boyunca birlikte çalıştı. 51 Eggs'in kurucusu Nate Manny, “Bu yeniden markalaşma, Undead Labs markasını evrimleştiriyor ve oyun stüdyosu markasının rolünü, daha önce sadece oyunlar için ayrılmış bir şekilde, kapsamlı ve etkileyici hissettiren bir marka-dünyası inşa ederek yükseltiyor”

Undead Labs, yeni markasını 9 Haziran'daki çok beklenen Xbox Showcase sunumunda, en yeni State of Decay 3 fragmanı ile açıkladı. Yeni Undead Labs markasını undeadlabs.com adresinde keşfedin ve deneyimleyin.

Kaynak:

Ben umudu kesip iptal olacağını kabullenmiştim. State of Decay 2 hala güncelleme almaya devam ediyor. Geçen aylarda arayüz yenilemesi ve oyun içi bazı eklentiler ile düzeltmeler gelmişti. Üç beş ayda bir yükleyip stres attığım nadir oyunlardan.

Ben umudu kesip iptal olacağını kabullenmiştim. State of Decay 2 hala güncelleme almaya devam ediyor. Geçen aylarda arayüz yenilemesi ve oyun içi bazı eklentiler ile düzeltmeler gelmişti. Üç beş ayda bir yükleyip stres attığım nadir oyunlardan.
2. oyunu maddi yetersizliklerden ötürü eksikliklerle çıkarmıştılar.

En azından 50-60 milyon dolar harcanacaktır Stay of Decay 3'e. Beklentim var bu stüdyodan.

State of Decay serisi zombi sever birisi olarak benim en sevdiğim oyunlardan biriydi gerçekten, iyi bir oyun değil ama çok seviyorum ara ara oynarım, umarım SoD 3 ile yeni bir çıkış yakalarlar.

State of Decay serisi zombi sever birisi olarak benim en sevdiğim oyunlardan biriydi gerçekten, iyi bir oyun değil ama çok seviyorum ara ara oynarım, umarım SoD 3 ile yeni bir çıkış yakalarlar.

Oyundan yeni bir fragman geldi.

Az gösterdikleri oynanış görüntüleri bana oturaklı geldi, kötü değil, ama çok iyi de değil.

Hala çıkış tarihi vermemelerini anlamadım ben, kaç senedir bu oyunu geliştiriyorlar ki.

Oyundan yeni bir fragman geldi.

Az gösterdikleri oynanış görüntüleri bana oturaklı geldi, kötü değil ama çok iyi de değil.

Hala çıkış tarihi vermemelerini anlamadım ben, kaç senedir bu oyunu geliştiriyorlar ki.

Çok da iyi gözükmüyor açık söyleyeyim, ikinci oyunun hissiyatını verdi, sanırım yine ilk ve ikinci olan oyunla benzer bir haritada geçecek, ben biraz şehir bekliyordum açıkçası... Niye aynı level desing formülünü 3 oyundur deniyorlar bilmiyorum.

Çıksın bakalım tam göreceğiz...