Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Selam dostlar,

Hep rehber, makale olmaz. Arada bir gündelik konular da konuşmak lazım. Bugüne kadar kaç kazanız var? Benim sadece 1 tane kazam var. O da gözünden operasyon geçirmiş, trafiğe çıkmış bir amca, sinyal verip dönerken aracıma çarptı. Sakin, trafik kurallarına rivayet ederek kullanırdım aracımı. Aşırı hız yapmayı zaten pek sevmem. Sizlerin anıları nelerdir bu konuda? Yorumlarda buluşalım.

Not: Ehliyetsiz araba kullanmayın, aşırı hız yapmayın, trafik kurallarına lütfen uyun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle çok uzun süredir araba kullanıyorum diyemem, bunun getirisiyle hiç kazaya karışmadım. Ufak tefek sürtenler, plakasına dokunduklarım oldu. Asla iyi bir sürücüyüm demiyorum, zira iyi sürücüyüm diyenler en çok hata yapanlardır.

Selam dostlar,

Hep rehber, makale olmaz. Arada bir gündelik konular da konuşmak lazım. Bugüne kadar kaç kazanız var? Benim sadece 1 tane kazam var. O da gözünden operasyon geçirmiş, trafiğe çıkmış bir amca, sinyal verip dönerken aracıma çarptı. Sakin, trafik kurallarına rivayet ederek kullanırdım aracımı. Aşırı hız yapmayı zaten pek sevmem. Sizlerin anıları nelerdir bu konuda? Yorumlarda buluşalım.

Not: Ehliyetsiz araba kullanmayın, aşırı hız yapmayın, trafik kurallarına lütfen uyun.
Ehliyet alalı herhalde 2-3 yıl oldu. Çok şükür, bugüne kadar araba kazası yapmadım. Fakat hızımı fazla kaçırdığım için 1-2 kere kaza atlatmışlığım var. Bir de karşı tarafın hataları yüzünden kazadan kıl payı kurtulduğumuz oldu. Allah kimseye nasip etmesin inşallah.

Çocukken bisikletten düşüp başımı yarmıştım, ah ne güzel zamanlardı… 6-7 dikiş atılmıştı herhalde.

17 yaşındayım, araba hiç sürmediğim için kaza yapmadım ama sayılıyorsa 8 yaşındayken annemle ve kardeşimle yaylaya giderken kazayı annem yapmıştı. Bana ve kardeşime bir şey olmadı ama annemin kolu kırılmıştı. Yine de daha kötüsü olabilirdi sonuçta yayla yolu.

Araba ile hiç kazam yok henüz Allah'a şükür ancak maalesef bundan 4 yıl önce motorum ile 2 kez kaza geçirdim.

Bir kez kırmızıda geçen bir araba sürücüsü bodoslama ben kırmızıda beklerken bana çarptı.
Full ekipman olmama rağmen kazayı 3 kırık ile atlattım.

Ikinci kazam ise ilk kazamdan tam 364 gün sonra gerçekleşti, şehir içinde 50 ile giderken tali yoldan hızla gelen bir araba sürücüsü üzerime çıktı. En son gözümü açtığım da kaskımın camı kırılıp fırlamış ve ben refüjde yatıyordum. :D

3 ay sonra başlarım böyle işe diyip yurtdışında taşındım o günden beri hala kaza yapmadım ne hikmetse..