Selamlar,

Bugüne kadar ne kadar trafik cezası yediniz, yaptığınız ihlaller nelerdi? Ne kadar ücret ödediniz?

Unutmadan belirtelim. Kurallara uyalım, hem kendimizi hem de çevremizi koruyalım.
1 defa lavaboya yetişmek için son hız bastım, radara yakalandım. 120’de yakalanmıştım, ceza 11 bin civarıydı. Yani o gün… o lavabom bana 11 bin TL’ye mal oldu.

38 tane yedim, 37'si Vestel'de çalışırken kırmızı ışık, yasaklı park, yaya geçidi, hız aşımı gibi şeyler. Hiçbirini ben ödemedim. Kendi arabamla bir kere radara girdim, hız sınırını 89 kilometre aşmışım. Tutarı tam hatırlamıyorum ama güzel para ödedim.

38 tane yedim, 37'si Vestel'de çalışırken kırmızı ışık, yasaklı park, yaya geçidi, hız aşımı gibi şeyler. Hiçbirini ben ödemedim. Kendi arabamla bir kere radara girdim, hız sınırını 89 kilometre aşmışım. Tutarı tam hatırlamıyorum ama güzel para ödedim.

Yiğidim, sen nasıl bir çılgınsın öyle. :rofl:

Sadece 1 kez ceza yedim. O da hastaneye yetişirken kırmızı ışıkta geçmemden dolayı oldu. Tutarını unuttum ama bakmam lazım. İtiraz ile hiç uğraşmadım. Yoksa katiyen dikkat ederim.
Çok şaşırdım hoca açıkçası sadece 1 ceza almana, maşallah.
Geçmiş olsun hoca, ben de tek cezamı hız cezasından almıştım. Arabayı da yakışıklı çekmişler böyle, parlak ve cilalı 🫠.

Bu arada şirkette çalışırken neden o kadar ceza aldın?

Bu arada şirkette çalışırken neden o kadar ceza aldın?
Günde 10 saat araba kullanıp, 30 farklı adrese, 2 farklı ilçeye gidince ortaya böyle bir sonuç çıkıyor.
Tam olarak bundan kaynaklı. Bazen ağır yük oluyor, park yeri olmuyor, en yakın yere çekiyorsun fakat orası yasaklı çıkıyor. Acırlar mı, direkt yapıştırıyorlar...