Bugüne kadar kaç trafik cezası aldınız?

15 yılda 1 tane park cezası, 2-3 tane hız cezası yedim o kadar. Emniyet kemeri takmama, telefonla konuşma, kırmızı ışıkta geçme, alkollü araç kullanma, ehliyetsiz araç kullanma gibi cezalarım yok. Aslında o hız cezalarını da yemezdim ama yabancı şehirlerde radar noktalarını bilmek zor.

2 tane yedim birisi sadece 50 metre emniyet şeridi kullanmamdı diğeri ise kırmızı ışıkta yaya geçidini geçmiştim

Sakarya Akyazı çıkışı 1 radar, %20 ile yedim. Yağmurlu Kasım-Aralık günlerinden birisi idi. 4 lastik de ayna gibi olmasa frenleyip kurtulurdum fakat güvenmedim. Almanya'da da bir tane yedim, 20€. Total olarak 2.

İstanbul'dan Van'a yolculuk ettiğim sırada 13-14 saat sonra yedek şoföre devretmiştim. Sağ olsun 1 saat içinde radara yakalanmıştı. Onun tartışması üzerine ilk ve tek cezamı yemiştim...

Ne tesadüf, Diler Demir Çelik fabrikası tarafında bana da aynı tarifeyi uyguladılar. 80 ile gidilmesi gereken yoldan 92 ile geçmişim, biraz dalmışım.

İkinci ceza haneye hayırlı olsun.
Gideceğim yolun üzerinde 5 tane radar saydım, geçirme tarifine denk geldim ben.

14 yıldır ehliyet sahibi birisi olarak aktif olarak araba kullanıyorum, 0 kaza, 0 ceza çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…