Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
Epic Games'in son ücretsiz oyunları bunlardı. Bence bu yıl o kadar iyi oyun vermedi. Sadece tek iyi Hogwarts Legacy verdi.
O da sizin düşünceniz hocam, kim 3000 liraya Total War'ın oyununu alsınki ?.Sadece bugün verdikleri oyunların toplam değeri 3000 TL. Valla eleştirenleri gördükçe gözünüze dizinize dursun diyesim geliyor. Her zamanki gibi bugün de koleksiyonuma bu iki ücretsiz oyunu ekledim. Helal olsun Epic Games!
Sadece Hogwarts Legacy bile verse yeterdi. Başka bir şey vermese de sesimi çıkarmazdım.
Sadece bugün verdikleri oyunların toplam değeri 3.000 TL. Vallahi eleştirenleri gördükçe gözünüze dizinize dursun diyesim geliyor. Her zamanki gibi bugün de koleksiyonuma bu iki ücretsiz oyunu ekledim. Helal olsun Epic Games!
Sadece Hogwarts Legacy bile verse yeterdi. Başka bir şey vermese de sesimi çıkarmazdım.
Sen almıyorsun diye almayan yok sanma. Ücretsiz verdi mi? Verdi. Değeri 3000 TL mi? 3000 TL. Epic’ten başka bunu yapan billur sahibi firma var mı? Yok. O zaman sesimizi çıkarmayacağız.O da sizin düşünceniz hocam, kim 3000 liraya Total War'ın oyununu alsınki ?.
O berbat launcherına 2 tane ilgi çekici olmayan oyun için çift tıklamaya bile üşendim desem...Sen almıyorsun diye almayan yok sanma. Ücretsiz verdi mi? Verdi. Değeri 3000 TL mi? 3000 TL. Epic’ten başka bunu yapan billur sahibi firma var mı? Yok. O zaman sesimizi çıkarmayacağız.
O da sizin düşünceniz hocam, kim 3000 liraya Total War'ın oyununu alsınki?
Her gün top class ilgi çekici oyun mu bekliyorsun? Ayın 18’inden beri her gün Hogwarts Legacy oynuyorum Epic sayesinde. Bu adamlar bize zamanında GTA V verdiler, unutmayın. Sayelerinde kütüphanemde 300’den fazla oyun var. Her arayışımda ilgimi çeken ve oynamaya değer bir oyun mutlaka buluyorum aralarından. Küçümsememek lazım verilen ücretsiz “hediyeleri”Hocam tamam oyunlar pahalı ama ilgi çekici değiller.