gustavo
Üstün
Epic Games'in son ücretsiz oyunları bunlardı. Bence bu yıl o kadar iyi oyun vermedi. Sadece tek iyi Hogwarts Legacy verdi.
RDR 2 beklerken nerelere geldik...(Total War güzel seridir ona lafım yok bu genel bir eleştiri)
Epic Games'in son ücretsiz oyunları bunlardı. Bence bu yıl o kadar iyi oyun vermedi. Sadece tek iyi Hogwarts Legacy verdi.
Sen almıyorsun diye almayan yok sanma. Ücretsiz verdi mi? Verdi. Değeri 3.000 TL mi? 3.000 TL. Epic'ten başka bunu yapan billur sahibi firma var mı? Yok. O zaman sesimizi çıkarmayacağız.
Kesinlikle katılıyorum, geçen sene Sifu verdi başka güzel oyunlarda verdi. Bu sene bir tane adam akıllı oyun verdi geri kalanları keşke vermeseydi onun yerine launcherının arayüzünü güncelleseydi.Cidden 3.000 TL'lik oyun bedava verildi gibi bakılmamalı. Sayılar bazen yalan söyler işte.
Gayet çöp bir kapanış. Parasıyla oyun alanlara bir dakikalık saygı duruşunda bulunup FitGirl'ün sitesine geri dönüyorum.
RDR2 ücretsiz bir hediye için fazla büyük bir beklenti olmuyor mu sence de? Sence olay sadece maliyet üzerinden mi ilerliyor?Düşüncen bence kötü çünkü o kötü oyunlara 3.000 TL verene kadar 1 tane bile RDR 2 verseydi ki şu an indirimde hatta indirimde olmasa bile daha ucuza geliyor bence kötü olmuş.
Launcher oyunu çalıştırana kadar, Start tuşuna basana kadar. Bu kadar büyütecek ne var anlamıyorum. Hepiniz estetik kaygılı birer elit sanatçısınız sanki dostlar. Adamlar bedava hediye yağdırıyor, oyun ucuzlatıyor, dolar bazında satış yapan firmalara inat bize özel fiyatlama yapıyor. Eleştirme hakkımız yok. Nankörlük yapmaya hakkımız yok. Sonuna kadar Epic tarafındayım.Kesinlikle katılıyorum, geçen sene Sifu verdi başka güzel oyunlarda verdi. Bu sene bir tane adam akıllı oyun verdi geri kalanları keşke vermeseydi onun yerine launcherının arayüzünü güncelleseydi.
Bana kalsa ben hep oradan indirirdim bi ara virüs yedim sonra fobi oldu şimdi arkadaşımla oynamak için Party Panic indireceğim indirmekten korkuyorum.Cidden 3.000 TL'lik oyun bedava verildi gibi bakılmamalı. Sayılar bazen yalan söyler işte.
Gayet çöp bir kapanış. Parasıyla oyun alanlara bir dakikalık saygı duruşunda bulunup FitGirl'ün sitesine geri dönüyorum.
Tamam hocam siz epic taraftarı olun o zaman.Launcher oyunu çalıştırana kadar, Start tuşuna basana kadar. Bu kadar büyütecek ne var anlamıyorum. Hepiniz estetik kaygılı birer elit sanatçısınız sanki dostlar. Adamlar bedava hediye yağdırıyor, oyun ucuzlatıyor, dolar bazında satış yapan firmalara inat bize özel fiyatlama yapıyor. Eleştirme hakkımız yok. Nankörlük yapmaya hakkımız yok. Sonuna kadar Epic tarafındayım.