Detaylar
Kim cevapladı?Bütçeniz nedir? Vantilatörden klima performansı beklemeyin.Normalde duvara monte edilen türden klima bakıyordum ama alerji yapma riski varmış, ben de alerji hat safhada, o yüzden klima performansı verebilecek vantilatör var mı?
Halo
Uzman
5-6k civarlarında bilgisayar başında terlemektek bıktım ve benim oda güneş alıyor maalesef aşırı sıcak oluyorBütçeniz nedir? Vantilatörden klima performansı beklemeyin.
bahtsızkarakter
Uzman
Oda küçükse yetiyor; ben 5 metre uzunluğunda odada kullanıyorum. Ucuz ama o bile yeterli.Bütçeniz nedir? Vantilatörden klima performansı beklemeyin.
Bakımlı klima alerji yapmaz hiçbir fan klima performansı vermez. Mümkün mertebe böyle ürünlere paranı kaptırma.
Halo
Uzman
Peki hangisi daha iyi, yiğenim? Valla sıcaktan odamda hiçbir şey yapamıyorum.Bakımlı klima alerji yapmaz hiçbir fan klima performansı vermez. Mümkün mertebe böyle ürünlere paranı kaptırma.
Son düzenleyen: Moderatör:
Etrafındaki servisleri hangisi en az sövülense o markaya yönel. Ben Gree aldım memnunum.
Halo
Uzman
Hangi vantilatörü kullanıyorsunuz?Oda küçükse yetiyor; ben 5 metre uzunluğunda odada kullanıyorum. Ucuz ama o bile yeterli.
Sağ ol yiğenim, konu açalım.Etrafındaki servisleri hangisi en az sövülense o markaya yönel. Ben Gree aldım memnunum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
Ev ve Yaşam Homend Alex Laser 1291H robot süpürge 10.999 TL!
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-
-