meraklıadam
Becerikli
Şimdi hafızam biraz daha açıldı mesela yanımda sözleşme imzalayan birinde garson yazıyordu bende yazmıyordu.
Yazdıktan sonra benim de aklıma o video geldi; lakin şikayet halinde başları yanabilir ve bununla uğraşmak istemeyebilirler.
Yine de muhtemelen yaptıracaklar, arkadaş yine de bir şansını denesin, olmadı istifa eder, zorla mı?
Hayırlı uğurlu olsun hocam, hem sipariş alacaksınız hem masa toplayacaksınız hem sipariş götüreceksiniz. Bol şans.
Ha pardon garson ve komi imzaladım olarak okudum. Ama yine de muhtemelen dediklerimi yapacaksınız.
Aynı fikirdeyim. Olmadı başka pozisyona geçmeyi isteyebilir, yok derlerse de bırakır yani. Bu tarz işler zor bulunmuyor zaten.
Bu arada arkadaş nerede yaşıyor bilmiyorum ama İstanbul, Ankara, İzmir değil ise çoğu işletme bu işleri denetleyenler ile ahbaptır. Sürekli görüştükleri ve birden fazla işletmeleri olduğu için birbirlerini tanırlar, emmim dayım ilişkisi içindedirler. Çok büyük bir şey olmadıkça başları ağrımazBöyle durumlarda en mantıklısı işi beğenmediyseniz bırakıp gitmektir.