Kendini Hi-Res olarak sınırlandırmana gerek yok şayet boş sertifikadan öteye gitmiyor bu Hi-Res sertifikası. Çok anlamlı bir sertifika olsaydı üst düzey ürünlerde olurdu bu sertifika.

Yukarıda arkadaş zaten dedi technopolis veya technomarket gibi yerlere gidip mağazalarda falan alabileceğin çoğu kulaklığı bulabilirsin. Bu ikisi zaten oranın Vatan/MediaMarkt'ı.

Öneri istiyorsan şahsen denon perl bulabiliyorsan perl Pro derim. Technopolis'te 320 Leva'ya bulunuyor bu da 7500₺ gibi bir paraya geliyor. Alabileceğin adı olan çoğu TWS'den daha iyi sese sahip bir arkadaş kendileri.

DT770PRO, hd600/650 vb. bir alet alıyorsan yanına fiio K5 vb. bir dac/amp şart. Kablosuz bir şeyler alacaksan kafana yatanı al geç.

Zaten sertifika olup olmamasına bakmıyorum. Kulak üstü kablolu PC ve kulak içi kablolu telefon kulaklığım aynı anda bozuldu ikisine de ihtiyacım var daha önce kablosuzlara çok para vermedim sporda kurtarsın diye Soundpeats almıştım ama kaybettim o yüzden spesifik bir kulaklık değil de daha genel ses kalitesi iyi kulaklık önerisi için hi res yazdım. Arkadaşın dediği yerler dışında bulursam buradaki zuhal müzik gibi yerlerede bakacağım. Denonu hiç duymamıştım ama iyiye benziyor bir bakacağım kulaklarım küçük olduğu için düşüyor o yüzden kablosuz kulak içilere pek ısınamadım ama sağladığı kolaylık çok iyi. DAC için şu anlık bütçem yok ama almayı düşünüyorum fiyat performans çok pahalı olmayan öneriniz varsa açığım. Anakartımdan aldığım sesde iyiydi Sennheiser kulak içi kulaklık için kullandıkları güç aynı değildir ama idare eder diye düşünüyorum.

Bende dedigim gibi Pro 50 modeli var bir miktar daha rahat olmasi muhtemel ama Oneodio kulakliklar genel olarak kafasi kucuk olanlar icin inanilmaz rahat kulaginda oldugunu unutuyorsun bazen.

Bende dedigim gibi Pro 50 modeli var bir miktar daha rahat olmasi muhtemel ama oneodio kulakliklar genel olarak kafasi kucuk olanlar icin inanilmaz rahat kulaginda oldugunu unutuyorsun bazen.

Pro C yede baktım fiyat performans olarak çok iyi duruyor hatta fiyatın bu kadar ucuzluğu işkillendiriyor :D önceki kulaklıklığımdan downgrade etmek istemediğim ve en sevdiğim şey müzik dinlemek olduğu için başka markalara yöneleceğim. Aklıma yazdım ama bir arkadaşım fiyat performans kulak üstü kulaklık isterse bu kulaklığı önereceğim :D

Pro C yede baktım fiyat performans olarak çok iyi duruyor hatta fiyatın bu kadar ucuzluğu işkillendiriyor :D önceki kulaklıklığımdan downgrade etmek istemediğim ve en sevdiğim şey müzik dinlemek olduğu için başka markalara yöneleceğim. Aklıma yazdım ama bir arkadaşım fiyat performans kulak üstü kulaklık isterse bu kulaklığı önereceğim :D
Sen bilirsin ben muzisyenim ama muzik ve ses aletlerine cok para harcamayi sevmiyorum bana bu kulakligi aranjor bir arkadasim tavsiye ettigi icin aldim memnun kaldim. Ben de ihtiyaci olan insanlara onermeye calisiyorum fiyatinin ucuz olmasinin sebebi seri sonu olmasi, 2 tane aldim bir sikinti yasamadim.

Sen bilirsin ben muzisyenim ama muzik ve ses aletlerine cok para harcamayi sevmiyorum bana bu kulakligi aranjor bir arkadasim tavsiye ettigi icin aldim memnun kaldim. Ben de ihtiyaci olan insanlara onermeye calisiyorum fiyatinin ucuz olmasinin sebebi seri sonu olmasi, 2 tane aldim bir sıkıntı yasamadim.

Kardeşim için alabilirim aslında daha ne kadar bu fiyatta olacağından bir bilginiz var mı ve Pro C ile Pro 50 arasındaki farklar nedir? Biliyor musunuz?

Kardeşim için alabilirim aslında daha ne kadar bu fiyatta olacağından bir bilginiz var mı ve Pro C ile Pro 50 arasındaki farklar nedir? Biliyor musunuz?

Pro C modeli Bluetooth bir model sarji da cok iyi gidiyor, Pro 50 buyuk ihtimal ile ayni driverlari kullanan kablolu model. Firma guvenilir bir firma Caddebostan'da magazalari var guvenilirlik konusunda sorun yasamazsin. Dedigim gibi ben ve arkadaslarim 5'in uzerinde alisveris yaptik musteri memnuniyeti icin ellerinden gelen her seyi yaptilar. Pro 10 ile 50 arasindaki tek fark kulaklık yastiklari Pro 50 protein yastik kullaniyor Pro 10 standard yastiklar kullaniyor. Ancak yastik sorun degil AliExpress uzerinde uyumlu yuzlerce model satiliyor istedigin gibi bir rtane alip degistirebilirsin.

Bir de alirsan ilk 5-10 saat boyunca tak bilgisayarina kulakligi patlatmayacak kadar yuksek bir volumle kulakligin acilmasini bekle ses cok daha guzellesecektir.