Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Yeni S23 FE cihazım oldu. Maalesef kamerası ölü ve piyasada kamera kovalıyorum. Şu görüntüyü görünce şu an isteğime istek kattın..
Bulmak çok zor ya...
Yeni S23 FE cihazım oldu. Maalesef kamerası ölü ve piyasada kamera kovalıyorum. Şu görüntüyü görünce şu an isteğime istek kattın..Bulmak çok zor ya...
Kamerası ölü derken arızalı mı yoksa başka bir durum mu?
- Makaleler
- 14
Cihaz 2 sene önce kardeşim tarafından sıfır satın alındı. Motordan daha 1 hafta dolmadan düşürdü maalesef. Üstüne de cihazı 2 yıl yatırdı. S serisi cihaz almak istediğimi duyunca bana verdi ve ben de yaptırdım. Ben komple ekranını (dolayısıyla kasasını) orijinal ile değiştirttim. Kamerada lekemsi görüntü var. Ama maalesef direkt fiziksel kamera hasarlı. Şimdi de her yerde kamera bulmaya çalışıyorum.Kamerası ölü derken arızalı mı yoksa başka bir durum mu?
Şöyle canlı canlı fotoğraf çekip göstereyim:
Cihaz 2 sene önce kardeşim tarafından sıfır satın alındı. Motordan daha 1 hafta dolmadan düşürdü maalesef. Üstüne de cihazı 2 yıl yatırdı. S serisi cihaz almak istediğimi duyunca bana verdi ve ben de yaptırdım. Ben komple ekranını (dolayısıyla kasasını) orijinal ile değiştirttim. Kamerada lekemsi görüntü var. Ama maalesef direkt fiziksel kamera hasarlı. Şimdi de her yerde kamera bulmaya çalışıyorum.
Şöyle canlı canlı fotoğraf çekip göstereyim:
Sensöre toz kaçmış gibi görünüyor ya da lenste/optik kısımda da olabilir. Talihsiz olmuş, ben de defalarca düşürdüm ama kılıf oldukça bir sorun olmuyor genellikle.
İşi bilen birisi halledebilir aslında, hasar mi yoksa pislik ki onu çözmeli önce.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 14
En güvendiğim telefoncuya götürdüm ve önümde cihazı söküp test etti. Fiziksel hasar var maalesef. Hangi toptancıyı arasak elimizde kamera yok diyor.Sensöre toz kaçmış gibi görünüyor, ya da lenste/optik kısımda da olabilir. Talihsiz olmuş, ben de defalarca düşürdüm ama kılıf oldukça bir sorun olmuyor genellikle.
İşi bilen birisi halledebilir aslında, hasar mi yoksa pislik ki onu çözmeli önce.
Bir telefoncuya denk geldim, toptancımda 1 tane kalmış dedi. Hevesle getirttik. Montajladık. Bir de ne görelim... Onda da gölge vardı.
Parasıyla bile yaptırtamadım gitti. En sonunda dün internetten bir tane "AA kalite" başlıklı sipariş ettim. Gelmesini bekliyorum. Umarım sağlam gelir ve uyumlu çalışır.
Valla çok dikkat etmeni öneririrm.
Harika fotoğraf, çok beğendim ellerinize sağlık.
Ethem Efe
Üstün