Makaleler
48
Yer
TR
1000312463.webp

1000312471.webp

Kamerası ölü derken arızalı mı yoksa başka bir durum mu?
Cihaz 2 sene önce kardeşim tarafından sıfır satın alındı. Motordan daha 1 hafta dolmadan düşürdü maalesef. Üstüne de cihazı 2 yıl yatırdı. S serisi cihaz almak istediğimi duyunca bana verdi ve ben de yaptırdım. Ben komple ekranını (dolayısıyla kasasını) orijinal ile değiştirttim. Kamerada lekemsi görüntü var. Ama maalesef direkt fiziksel kamera hasarlı. Şimdi de her yerde kamera bulmaya çalışıyorum.

Şöyle canlı canlı fotoğraf çekip göstereyim:

1782029421289.webp

Cihaz 2 sene önce kardeşim tarafından sıfır satın alındı. Motordan daha 1 hafta dolmadan düşürdü maalesef. Üstüne de cihazı 2 yıl yatırdı. S serisi cihaz almak istediğimi duyunca bana verdi ve ben de yaptırdım. Ben komple ekranını (dolayısıyla kasasını) orijinal ile değiştirttim. Kamerada lekemsi görüntü var. Ama maalesef direkt fiziksel kamera hasarlı. Şimdi de her yerde kamera bulmaya çalışıyorum.

Şöyle canlı canlı fotoğraf çekip göstereyim:

Sensöre toz kaçmış gibi görünüyor ya da lenste/optik kısımda da olabilir. Talihsiz olmuş, ben de defalarca düşürdüm ama kılıf oldukça bir sorun olmuyor genellikle.

İşi bilen birisi halledebilir aslında, hasar mi yoksa pislik ki onu çözmeli önce.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sensöre toz kaçmış gibi görünüyor, ya da lenste/optik kısımda da olabilir. Talihsiz olmuş, ben de defalarca düşürdüm ama kılıf oldukça bir sorun olmuyor genellikle.

İşi bilen birisi halledebilir aslında, hasar mi yoksa pislik ki onu çözmeli önce.
En güvendiğim telefoncuya götürdüm ve önümde cihazı söküp test etti. Fiziksel hasar var maalesef. Hangi toptancıyı arasak elimizde kamera yok diyor.

Bir telefoncuya denk geldim, toptancımda 1 tane kalmış dedi. Hevesle getirttik. Montajladık. Bir de ne görelim... Onda da gölge vardı.

Parasıyla bile yaptırtamadım gitti. En sonunda dün internetten bir tane "AA kalite" başlıklı sipariş ettim. Gelmesini bekliyorum. Umarım sağlam gelir ve uyumlu çalışır.

Valla çok dikkat etmeni öneririrm. :D Kamerası hasar görürse bulana kadar süründürüyor bu model. Ekran kırılırsa kasayla beraber değişiyor ve 8 binden aşağı orijinal fiyatı alamazsın.