Buranın teknik işleyişi bence de daha hızlı ama, kullanıcı olarak orası daha iyiydi gibi. Açılan konular birbirinin aynı ya da çok benzer ve gereksiz konular burada.

Kullanıcı sayısından ötürü sadece indirim için oraya bakıyorum. Onun dışında moderatörleri cidden berbat. Mesela bir eleman vardı, "Nasıl bilgisayar yaparım" diye soru sormuş. Adam ciddi yani bildiğin PC yapcakmış kendi kendine. Sorsan ne mühendis ne yazılımcı. Cevap olarak "yapamazsın, bu kadar basit" dedim diye moderatör GEREKSİZ MESAJ olarak ceza verdi 1 haftalık. Akabinde hesabımı sildim, çok mutluyum. Bu forum "az ama öz" mantığı ile çalışıyor, bu yüzden seviyorum. Buranın aksine ne kadar ergen varsa genelde orada oluyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar sanki burasinin moderasyonu-yonetimi daha hizli, daha cok aktif yani geceleri de hatta ve daha sert kurallar yok gibi. Yazim kuralindan ban yedigimi hatirlarim ama burada biraz daha tolerans gosteriliyor. Yeni kullanici icin bu guzel bir şey. Web siteleri sanki daha hizli ve tepkisel. Ayrica kullanici bazinda biraz daha bilgili ve elit tayfa burada toplanmis gibi hissediyorum. Gereksiz drama, saygisizlik yok gibi gorunuyor. Yani sirf karanlik temasi bile daha iyi. Yesilde sordugum seye 2 gun sonra cevap geliyorken burada 10 dakikada sorunuma cozum buluyorum. Siz de boyle hissediyor musunuz?

En azından TDK gibi en ufak yazım hatamda ban atılmıyor :)

En azından TDK gibi en ufak yazım hatamda ban atılmıyor :)

Artık atılıyor. Dikkat edin. :D